Kinek mi a véleménye erről a helyzetről? Hogyan lehetne
megoldani ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Már dolgozom. Még a szülőkkel lakom otthon. 25 vagyok. Anyámmal azon vesztünk össze, hogy sokat költök. Ezért a bankkártyámat is elvették. Adok is haza a rezsibe. Mindenre engedélyt kell kérni tőlük. Másfél szobában lakunk. Úgy akarnak szabályozni, hogy napi 500 forintot költsek csak. Szerintük mindene meg van az embernek. Lányt nem tudok haza vinni a helyhiány miatt. Általában ruhára költök, moziba járok. Egy lányt esetleg kávézni, moziba, sétálni szoktam vinni.
Erre az a megoldás, hogy egyedül egy garzonba, vagy haverokkal közös albérletbe költözöl, és leválsz a szüleidről.
Mi az, hogy elveszik 25 éves korodba, a bankkártyádat? Állj a saját lábadra!
2014. jan. 10. 11:11
2/17 anonim válasza:
Ha összefogsz 2 haveroddal és beköltöztök egy 3 szobás lakásba, akkor máris leváltál a szülőkről, és még csak nem is kell sokkal több pénzt kiadni. Fogadjunk nem 2 forintot fizetsz otthon.
2014. jan. 10. 11:13
3/17 anonim válasza:
nyuszievagy?
2014. jan. 10. 11:14
4/17 anonim válasza:
Költözz el, költözz össze valakikkel.
Nagyon nem normális, hogy ők osztják be a pénzedet, annak ellenére, hogy normálisan adsz haza is pénzt. Nem vagy már kisgyerek.
2014. jan. 10. 11:15
5/17 anonim válasza:
Esetleg költözz el -.-
2014. jan. 10. 11:16
6/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyuszi, csak tanácstalan. 30 ezer amit haza adok.
2014. jan. 10. 11:16
7/17 anonim válasza:
Én tuti nyitnék másik számlát, vagy letiltatnám a kártyámat, hogy ellopták és csináltatnék másikat. Vagy ha nem gond a melóhelyen kérném kp-ban a fizetésem. :)
2014. jan. 10. 11:17
8/17 anonim válasza:
Mivel az ő házukban laksz, a szüleidnek joguk van havonta meghatározni egy bizonyos összeget, ami fedezi az ott lakásodat, a rezsi rád eső részét, és az élelmezésedet. Ha ezen felül marad pénzed, azt viszont arra költheted, amire akarod. Nincs ebbe joguk beleszólni, nagykorú vagy és te dolgozol meg azért a pénzért. Hogy elvették a bankkártyád, az meg egyenesen bűncselekmény, garázdaság.
Ha nem tudod ezt velük tisztázni, akkor költözz el, állj a saját lábadra.
2014. jan. 10. 11:17
9/17 anonim válasza:
uhh, én nem járnék egy ilyen nyúlbélával...
2014. jan. 10. 11:18
10/17 anonim válasza:
És hol laksz? Csak mert Bp.-en kicsit drágább az albérlet mint Debrecenben, illetve mennyit keresel? Így erre nem lehet választ adni, csak hogy költözz el, de ha nem tudjunk ezeket az infókat, lehet hülyeséget beszélünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!