Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne ezt a helyzetet...

Hogyan lehetne ezt a helyzetet megoldani? Teljesen kilátástalan.

Figyelt kérdés

A párom és én 3 éve vagyunk együtt, én egyetemista, ő dolgozik az apja cégében. Most a nyáron lent voltunk a Balatonon egy hónapot, és mire hazaértünk az a hír fogadott, hogy az apja és anyám együtt vannak.Elváltak mindketten, eddig is tudtuk, hogy jóba vannak, de ennyi. Teljesen sokként ért a hír mindkettőnket, nem is tudjuk kezelni a helyzetet. Ráadásul mivel párom apja abba a városba lakik, ahol anyum dolgozik, össze is akarnak költözni, de mi is ott lakunk. Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni. 2 hete jöttünk haza, azóta a szex sem működik, mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják. Ráadásul mióta elváltak a szüleim 9 éve, anyumnak nem is volt senkije sem. Borzasztó nehéz ezt elfogadnom. A nyaralásunk maga volt az álom, erre ahogy hazaértünk minden tönkrement.

Tudna valaki tanácsot adni, hogy tudnánk/tudnám ezt elfogadni? Attól is félek, hogy rámegy a kapcsolatunk a párommal.

Köszönöm a segítséget.

21L

2013. aug. 19. 18:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Fogad el, az meg hogy 8 év után talált valakit magának az meg csak öröm.

"mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják."

Miért eddig mit gondoltál, szeplőtelenül fogantál?

2013. aug. 19. 19:04
 2/30 anonim ***** válasza:
76%

Milyen viszonyban vagy a saját apáddal? Nekem úgy tűnik, hogy azért nehéz elfogadnod, mert átveszi valaki a helyét. Legalábbis velem így volt.

De aztán elfogadtam, mert rájöttem, hogy nem kívánhatom, hogy anyukám örökre egyedül legyen, és szeretném, ha valaki vigyázna rá.

Nálatok annyi bonyolultság van a helyzetben, hogy pont a párod apukája az, de miért baj? Gonosz? Rosszindulatú? Lelketlen?

Próbáld elfogadni, legjobb, ha külön költöztök tőlük, úgy nem lesz furcsa.

2013. aug. 19. 19:05
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ha nem sikerül egyedül feldolgoznod, pszichológus segíthet megoldani a problémát. Én jobban jártam volna, ha az elején elmegyek, mert 8 évig rágtam magam, mire jobb lett. Sajnos te reagálsz rosszul, nem ők a hibásak. Hajrá!
2013. aug. 19. 19:11
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézz magadba. Ez a történet színtiszta önzőség részedről.

Miért baj az, ha anyukád boldog? Ha tiszta szívből szeretnéd, ez nem zavarna, hanem örömmel töltene el.

2013. aug. 19. 19:13
 5/30 anonim ***** válasza:
Mi a baj? Érdekes család lesztek. Apád az apósod, anyád az anyósa a párodnak. Miért lenne kilátástalan? Nem értem.
2013. aug. 19. 19:20
 6/30 anonim ***** válasza:

A szalagcímet olvasva azt hittem, komoly gonddal állok szembe, ha én ezt tudom, nem kattintok ide...

A véleményem: totál értelmetlenül akadsz ki, én örülnék ha boldogok. Nem hiszem hogy elég érett vagy...

2013. aug. 19. 19:23
 7/30 A kérdező kommentje:

Apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, Isten mentse anyámat, hogy még egyszer összejöjjön vele. Csak az, hogy sosem láttam más férfivel anyámat. Ráadásul párom apja, eddig nem is foglalkozott a párommal, a saját nővére nevelte fel, engem teljesen figyelmen kívül hagyott. Most meg jön a dumával, hogy jajj tegeződjünk, egy család leszünk. Basszus 3 éve együtt vagyunk, nekik meg többet számít ez a pár hét.

Nem tudom elfogadni ezt a helyzetet, ha bármelyikünk is szakít, utána olyan kellemetlen lesz. Ha szakítanánk a párommal, mi lenne? Ugyanúgy maradnánk egy szobába? Vagy anyámékhoz mehetnék gyertyatartónak?

Ha meg együtt maradunk és lenne gyerekünk, hogy magyarázzuk el neki mivan?

2013. aug. 19. 19:28
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen a helyzeten "kezelni" meg mi ebben a "kilátástalan"?

Ha meg NEKED probléma, hogy anyukád is szexel valakivel, akkor ott VELED van igen nagy baj!!!!

Ha jól saccolom, anyukád 40-50 között lehet, és az természetes, hogy nem akar egyedül lenni.

Az meg teljesen lényegtelen, hogy akivel együtt van, az a barátod apja.

2013. aug. 19. 19:29
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ritka éretlen valaki vagy!!!!
2013. aug. 19. 19:30
 10/30 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy nehéz látnom egy másik férfivel így hirtelen. Ha esetleg lett volna kis időm rá felkészülni és nem kéne mindig látnom, hogy mit csinálnak...
2013. aug. 19. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!