Hogyan lehetne ezt a helyzetet megoldani? Teljesen kilátástalan.
A párom és én 3 éve vagyunk együtt, én egyetemista, ő dolgozik az apja cégében. Most a nyáron lent voltunk a Balatonon egy hónapot, és mire hazaértünk az a hír fogadott, hogy az apja és anyám együtt vannak.Elváltak mindketten, eddig is tudtuk, hogy jóba vannak, de ennyi. Teljesen sokként ért a hír mindkettőnket, nem is tudjuk kezelni a helyzetet. Ráadásul mivel párom apja abba a városba lakik, ahol anyum dolgozik, össze is akarnak költözni, de mi is ott lakunk. Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni. 2 hete jöttünk haza, azóta a szex sem működik, mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják. Ráadásul mióta elváltak a szüleim 9 éve, anyumnak nem is volt senkije sem. Borzasztó nehéz ezt elfogadnom. A nyaralásunk maga volt az álom, erre ahogy hazaértünk minden tönkrement.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy tudnánk/tudnám ezt elfogadni? Attól is félek, hogy rámegy a kapcsolatunk a párommal.
Köszönöm a segítséget.
21L
Fogad el, az meg hogy 8 év után talált valakit magának az meg csak öröm.
"mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják."
Miért eddig mit gondoltál, szeplőtelenül fogantál?
Milyen viszonyban vagy a saját apáddal? Nekem úgy tűnik, hogy azért nehéz elfogadnod, mert átveszi valaki a helyét. Legalábbis velem így volt.
De aztán elfogadtam, mert rájöttem, hogy nem kívánhatom, hogy anyukám örökre egyedül legyen, és szeretném, ha valaki vigyázna rá.
Nálatok annyi bonyolultság van a helyzetben, hogy pont a párod apukája az, de miért baj? Gonosz? Rosszindulatú? Lelketlen?
Próbáld elfogadni, legjobb, ha külön költöztök tőlük, úgy nem lesz furcsa.
Nézz magadba. Ez a történet színtiszta önzőség részedről.
Miért baj az, ha anyukád boldog? Ha tiszta szívből szeretnéd, ez nem zavarna, hanem örömmel töltene el.
A szalagcímet olvasva azt hittem, komoly gonddal állok szembe, ha én ezt tudom, nem kattintok ide...
A véleményem: totál értelmetlenül akadsz ki, én örülnék ha boldogok. Nem hiszem hogy elég érett vagy...
Apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, Isten mentse anyámat, hogy még egyszer összejöjjön vele. Csak az, hogy sosem láttam más férfivel anyámat. Ráadásul párom apja, eddig nem is foglalkozott a párommal, a saját nővére nevelte fel, engem teljesen figyelmen kívül hagyott. Most meg jön a dumával, hogy jajj tegeződjünk, egy család leszünk. Basszus 3 éve együtt vagyunk, nekik meg többet számít ez a pár hét.
Nem tudom elfogadni ezt a helyzetet, ha bármelyikünk is szakít, utána olyan kellemetlen lesz. Ha szakítanánk a párommal, mi lenne? Ugyanúgy maradnánk egy szobába? Vagy anyámékhoz mehetnék gyertyatartónak?
Ha meg együtt maradunk és lenne gyerekünk, hogy magyarázzuk el neki mivan?
Mit kell ezen a helyzeten "kezelni" meg mi ebben a "kilátástalan"?
Ha meg NEKED probléma, hogy anyukád is szexel valakivel, akkor ott VELED van igen nagy baj!!!!
Ha jól saccolom, anyukád 40-50 között lehet, és az természetes, hogy nem akar egyedül lenni.
Az meg teljesen lényegtelen, hogy akivel együtt van, az a barátod apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!