Hogyan lehetne ezt a helyzetet megoldani? Teljesen kilátástalan.
A párom és én 3 éve vagyunk együtt, én egyetemista, ő dolgozik az apja cégében. Most a nyáron lent voltunk a Balatonon egy hónapot, és mire hazaértünk az a hír fogadott, hogy az apja és anyám együtt vannak.Elváltak mindketten, eddig is tudtuk, hogy jóba vannak, de ennyi. Teljesen sokként ért a hír mindkettőnket, nem is tudjuk kezelni a helyzetet. Ráadásul mivel párom apja abba a városba lakik, ahol anyum dolgozik, össze is akarnak költözni, de mi is ott lakunk. Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni. 2 hete jöttünk haza, azóta a szex sem működik, mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják. Ráadásul mióta elváltak a szüleim 9 éve, anyumnak nem is volt senkije sem. Borzasztó nehéz ezt elfogadnom. A nyaralásunk maga volt az álom, erre ahogy hazaértünk minden tönkrement.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy tudnánk/tudnám ezt elfogadni? Attól is félek, hogy rámegy a kapcsolatunk a párommal.
Köszönöm a segítséget.
21L
Költözzetek szét. Hagyd élni anyádat. Felnevelt, férjnél vagy, van saját családod. Az meg az ő élete. Na és, ha te nem tudtad elképzelni más férfival, az nagy baj. Egyszer végre anyád meri egy kicsit a maga boldogságát is keresni.
Ne légy önző, mert törvény, hogy ugyanazt fogod visszakapni a gyerekedtől, amilyen példát lát tőled. Úgy fog veled bánni, ahogy te bánsz anyáddal.
Nem értem hol a probléma?
Van egy fiatalabb pár,és van egy másik pár.Mit nehéz elfogadni?Hogy az anyuka talált valakit akivel boldog.Azt meg végkép nem érem mi közöd a másik pár szexuális életéhez?Anyukának "azt" nem szabad csinálni?És az,hogy ők "azt" csinálják,az téged miért zavar?Mi ment tönkre?És mitől is?Ja, és ezek után nem is lakhattok majd egy városba?Talán fel kéne lőni őket az Űrbe?
Szerintem a fejedben kellene rendet rakni.Furcsán gondolkodsz.Mindenesetre magad alkotod a gondodat.Tanács:Élni és élni hagyni.Tiszteletben tartani minden ember választási és döntési jogát.
Nem értem a problémádat. Az anyukádnak van valakije. Boldog. Jól érzi magát. A lényeg ez. A szexuális életüket meg ne képzeld el, az is beteges lenne ha saját apádat képzelnéd el amint téged csináltak, az nem rád tartozik.
Miért sokkol az hogy látod hogy boldog egy pasival? Ne olyan kifogásokat mondj hogy majd te mehetsz gyertyatartónak, mert eddig az összes kifogásod hülyeség volt. Színtiszta kifogások értelem nélkül. Tényleg nagyon éretlen és önző vagy :S
Mondjuk érthető hogy nem voltál rá felkészülve de ha van eszed akkor az első reakciód az lenne hogy hu most már boldog ő is.
Ja és anyukádnak elmondtad a problémád? Természetesen kedvesen és nem rátámadva vagy vitázva?
Lehet hogy kicsit (vagy nem is kicsit) elkényeztetett téged.
Aranyos történet, még mindig jobb, mintha a párodat csapta volna le a kezedrõl, mert ilyen is megtörténhet.
Megtalálták egymásban a boldogságot, mi ezzel a gond!
Ha gyereketek lesz tök egyszerű lesz hisz papa és mama együtt laknak.
Egyébként próbálj elvonatkoztatni attól hogy apósod anyukád új párja.
Fogadd el hogy együtt vannak mást nem nagyon tehetsz, hisz felnőtt emberek.
Sajnálom, hogy az jön le nektek, hogy egy hisztis kis elkényeztetett csaj vagyok. Valójában nem vagyok ilyen, de azért egy kicsit beleképzelhetnétek magatokat az én helyembe is.
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg költözünk a párommal hamarosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!