Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne ezt a helyzetet...

Hogyan lehetne ezt a helyzetet megoldani? Teljesen kilátástalan.

Figyelt kérdés

A párom és én 3 éve vagyunk együtt, én egyetemista, ő dolgozik az apja cégében. Most a nyáron lent voltunk a Balatonon egy hónapot, és mire hazaértünk az a hír fogadott, hogy az apja és anyám együtt vannak.Elváltak mindketten, eddig is tudtuk, hogy jóba vannak, de ennyi. Teljesen sokként ért a hír mindkettőnket, nem is tudjuk kezelni a helyzetet. Ráadásul mivel párom apja abba a városba lakik, ahol anyum dolgozik, össze is akarnak költözni, de mi is ott lakunk. Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni. 2 hete jöttünk haza, azóta a szex sem működik, mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják. Ráadásul mióta elváltak a szüleim 9 éve, anyumnak nem is volt senkije sem. Borzasztó nehéz ezt elfogadnom. A nyaralásunk maga volt az álom, erre ahogy hazaértünk minden tönkrement.

Tudna valaki tanácsot adni, hogy tudnánk/tudnám ezt elfogadni? Attól is félek, hogy rámegy a kapcsolatunk a párommal.

Köszönöm a segítséget.

21L

2013. aug. 19. 18:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen nincs közötök hozzá. Mindketten szabad emberek, a sors egy furcsa játéka, hogy ők egymásra találtak. Talán nem véletlenül. Fogadjátok el, és ti is éljetek tovább boldogan. Nincs jogotok a szüleitek magánéletébe beleszólni. Ti sem engednétek fordított esetben.
2013. aug. 19. 19:32
 12/30 anonim ***** válasza:

Költözzetek szét. Hagyd élni anyádat. Felnevelt, férjnél vagy, van saját családod. Az meg az ő élete. Na és, ha te nem tudtad elképzelni más férfival, az nagy baj. Egyszer végre anyád meri egy kicsit a maga boldogságát is keresni.

Ne légy önző, mert törvény, hogy ugyanazt fogod visszakapni a gyerekedtől, amilyen példát lát tőled. Úgy fog veled bánni, ahogy te bánsz anyáddal.

2013. aug. 19. 19:37
 13/30 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, még lehet közös gyereket is akarnak aki mindkettőtöknek a féltetvére lenne:)
2013. aug. 19. 19:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hol a probléma?

Van egy fiatalabb pár,és van egy másik pár.Mit nehéz elfogadni?Hogy az anyuka talált valakit akivel boldog.Azt meg végkép nem érem mi közöd a másik pár szexuális életéhez?Anyukának "azt" nem szabad csinálni?És az,hogy ők "azt" csinálják,az téged miért zavar?Mi ment tönkre?És mitől is?Ja, és ezek után nem is lakhattok majd egy városba?Talán fel kéne lőni őket az Űrbe?

Szerintem a fejedben kellene rendet rakni.Furcsán gondolkodsz.Mindenesetre magad alkotod a gondodat.Tanács:Élni és élni hagyni.Tiszteletben tartani minden ember választási és döntési jogát.

2013. aug. 19. 19:43
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat. Az anyukádnak van valakije. Boldog. Jól érzi magát. A lényeg ez. A szexuális életüket meg ne képzeld el, az is beteges lenne ha saját apádat képzelnéd el amint téged csináltak, az nem rád tartozik.

Miért sokkol az hogy látod hogy boldog egy pasival? Ne olyan kifogásokat mondj hogy majd te mehetsz gyertyatartónak, mert eddig az összes kifogásod hülyeség volt. Színtiszta kifogások értelem nélkül. Tényleg nagyon éretlen és önző vagy :S

Mondjuk érthető hogy nem voltál rá felkészülve de ha van eszed akkor az első reakciód az lenne hogy hu most már boldog ő is.

Ja és anyukádnak elmondtad a problémád? Természetesen kedvesen és nem rátámadva vagy vitázva?

Lehet hogy kicsit (vagy nem is kicsit) elkényeztetett téged.

2013. aug. 19. 19:53
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos történet, még mindig jobb, mintha a párodat csapta volna le a kezedrõl, mert ilyen is megtörténhet.

Megtalálták egymásban a boldogságot, mi ezzel a gond!

2013. aug. 19. 19:57
 17/30 anonim ***** válasza:

Ha gyereketek lesz tök egyszerű lesz hisz papa és mama együtt laknak.

Egyébként próbálj elvonatkoztatni attól hogy apósod anyukád új párja.

Fogadd el hogy együtt vannak mást nem nagyon tehetsz, hisz felnőtt emberek.

2013. aug. 19. 20:02
 18/30 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy az jön le nektek, hogy egy hisztis kis elkényeztetett csaj vagyok. Valójában nem vagyok ilyen, de azért egy kicsit beleképzelhetnétek magatokat az én helyembe is.

Köszönöm a válaszokat, valószínűleg költözünk a párommal hamarosan. :)

2013. aug. 19. 20:13
 19/30 anonim ***** válasza:
Édesanyád talált valakit,aki mellett boldog.Örülnöd kellene.Nem kiakadni,hogy szexelnek.Ne gondolj rá!Semmi közöd hozzá,hogy ki mit csinál a hálószobában,még ha az édesanyádról van is szó.Meg,mi az,hogy:minden tönkrement??Foglalkozz a saját életeddel!
2013. aug. 19. 20:13
 20/30 anonim ***** válasza:
Én beképzeltem magadnak a helyzeted és a többség is a válaszolók közül, úgy tűnik. A gond az hogy te nem képzelted be ezt a szituációt és pont ezért sokkol téged, pedig belegondolhatnál hogy anyukád is ember és nő, akinek szüksége van társra. Szóval neked kívánok több képzelést. Amúgy nem hiszem hogy hisztis vagy. Nincs rólad rossz véleményem, a költözés jó ötlet, nektek is meg kell oldani a problémát. Szerintem a kritikákat ne vedd rossz néven, nem ítélkezünk (az értelmesebbje)
2013. aug. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!