Hogyan lehetne ezt a helyzetet megoldani? Teljesen kilátástalan.
A párom és én 3 éve vagyunk együtt, én egyetemista, ő dolgozik az apja cégében. Most a nyáron lent voltunk a Balatonon egy hónapot, és mire hazaértünk az a hír fogadott, hogy az apja és anyám együtt vannak.Elváltak mindketten, eddig is tudtuk, hogy jóba vannak, de ennyi. Teljesen sokként ért a hír mindkettőnket, nem is tudjuk kezelni a helyzetet. Ráadásul mivel párom apja abba a városba lakik, ahol anyum dolgozik, össze is akarnak költözni, de mi is ott lakunk. Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni. 2 hete jöttünk haza, azóta a szex sem működik, mert csak az jut eszembe, hogy biztos a szüleink is ezt csinálják. Ráadásul mióta elváltak a szüleim 9 éve, anyumnak nem is volt senkije sem. Borzasztó nehéz ezt elfogadnom. A nyaralásunk maga volt az álom, erre ahogy hazaértünk minden tönkrement.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy tudnánk/tudnám ezt elfogadni? Attól is félek, hogy rámegy a kapcsolatunk a párommal.
Köszönöm a segítséget.
21L
Örülj neki! Az anyád lesz az anyósod! :D
(Igaz, a párod meg a mostohatesód...) :S
a saját anyádnál jobb anyós nincs :)
ne ezen kattogj. boldogok a fiúd papájával, annál kevesebbet csesztetnek titeket :)
az én anyum is összejött a gimis legjobb barátnőm apjával, mi meg örültünk, h egymással vannak elfoglalva, és nem mindig velünk. együtt mentünk nyaralni külföldre, Balatonra. amikor pedig leérettségiztünk, anyám odaköltözött a fickóhoz, mi pedig megkaptuk a tesómmal anyám kecóját. huh, hogy ott mekkora partyk mentek :)
Oké,hogy furcsa, hogy ennyi év egyedüllét után anyukád kapcsolatban van, viszont nem várhatod el, hogy magányosan éljen, mert te azt szoktad meg!:D Ez kicsit durva lenne.
Ha 3 éve vagytok együtt a pároddal, akkor normális, hogy különköltöztök, s élitek a saját életetek.
Hidd el, bele próbáltam képzelni magam a helyedbe. Nem érzek mást, csak őszinte örömöt.
Veled van a baj.
Akkor is ezt éreznéd,ha anyud nem a párod apjával jött volna össze? Ez zavar?
Vagy más pasival kapcsolatban is ezt gondolnád?
Próbálj megbarátkozni a helyzettel,próbálj örülni.
Nem biztos hogy ők is ,vagy ti is életetek végéig együtt maradtok...
Legalább addig legyen boldog, neki is kijár.
Annak meg hogy a szülők is szexelnek, már kb.10 évvel korábban tudatosulni kellett volna...
Nem lehet olyan öreg még ,hogy lemondjon a testi örömökről...
Más lett volna a helyzet, ha van időm szokni a gondolatot és nem állandóan beléjük botlani.
Köszönöm a válaszokat, de zárjuk le a témát. :)
"Más lett volna a helyzet, ha van időm szokni a gondolatot és nem állandóan beléjük botlani."
Ez alapvetően örömhír, és pont emiatt mondják rád hogy elkényeztetett vagy, mert egyszerűen az a látvány zavar hogy anyukád összejött evvel a pasival. Két lehetőség van: vagy tényleg elkényeztetett vagy és önös érdekű, vagy pedig aggódsz anyukádért mert rossz érzésed van a pasijával kapcsolatban. Ebben a második esetben még más hátráltató dolgok is lehetnek, pl karmikus dolgok előző életből. De te nem írtál olyat hogy aggódnál vagy ilyesmi, szóval egyszerűen csak az zavar hogy te még nem szoktad meg. Ez önös érdek. És anyukád is biztos hogy jó anya volt, de ha így nevelt hogy ilyet állítasz akkor valamit elrontott vagy nem kezelte épp megfelelően az anyaságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!