Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy döntsek ebben a helyzetben?

Hogy döntsek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Édesanyám alkoholista, olyan aki agresszívvé válik ha iszik. Nagyon sok keserűséget okozott már nekem.

Albérletben lakunk régóta, amit egyedül fizetek mert ő nem dolgozik 1 éve.

Mostanra össze tudtam gyűjteni annyi pénzt, hogy külön tudjak költözni egy olcsóbb, kisebb albérletbe. Októberben mehetnék is, viszont akkor édesanyám egyedül maradna itt, és rövid időn belül utcára kerülne.

Állítólag jövő héten megy dolgozni valahova, de nekem a héten kéne eldöntenem hogy kiveszem-e a másik albérletet vagy sem.

Nem tudom mitévő legyek, mert mindig reménykedek hogy megváltozik…de ha most nem lépek és ő mégsem változik, akkor kitudja mennyi idő mire újra találok egy megfelelő lakást magamnak. Szerintetek hogy döntsek? Most az egyszer az eszemre kéne hallgatnom, de nem megy.:(

2023. szept. 4. 18:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%

Októberben mehetnék is, viszont akkor édesanyám egyedül maradna itt, és rövid időn belül utcára kerülne. - aztán akkor mi van?

Anyád alkesz, és egy alkeszt nem tudsz megmenteni. Neki a pia a fő, és igen, hajléktalanként végzik általában.

Neked egyetlen dolgod van: menekülni és a lakcímet, tel.számot IS gondosan eltitkolni, soha ne találhasson meg.

2023. szept. 5. 10:40
 32/37 anonim ***** válasza:
84%

Darius, megfigyeltem már, hogy te általában olyan, a valóságtól teljesen elrugaszkodott ötletekkel jössz, hogy az valami félelmetes.

Nézz körül a világban, mielőtt bármit kommentelsz, és tanulj egy kicsit az életről.

2023. szept. 5. 10:42
 33/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki segítő szándékkal írt.

Sajnos igazatok lett, kiderült hogy szó sincs róla hogy jövő héten munkába áll mert tegnap belenéztem a telefonjába, elolvastam a beszélgetését azzal az ismerősével aki ‘beszerezte volna dolgozni’.

Lépni fogok, ma aláírom a szerződést a másik albérlet tulajával.

2023. szept. 5. 10:46
 34/37 anonim ***** válasza:
91%
Hajrá. Kivánok sok szerencsét a továbbiakban.
2023. szept. 5. 12:56
 35/37 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, hajrá!!!!!
2023. szept. 5. 15:02
 36/37 anonim ***** válasza:
89%
Sok sikert kedves kérdező! Minden jót Neked!
2023. szept. 5. 15:36
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz lesz, de kitartást!

Talán, így az anyukád is észhez tér..

Mindenki a saját életéért felelős!

2023. szept. 6. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!