Mit döntsek ebben a helyzetben? (többi lenn)
Szeretnél menni? Igen. Akkor menj!
Ha nem gond a családnak anyagilag sem, hogy csúszol a suliban, hajrá!
Szerintem gond lenne, ez amin elgondolkodtam, amúgy szeretnék :(
Meg Erasmussal nem csúsznék, de az nem 100 százalék
Menj el az önkéntes útra! Még egy ilyen alkalom nem lesz az életedben, és ha ennyire szeretnél menni, csak rajta!
Igazából így is csak tavasszal tudod befejezni a sulit, szóval menj és használd ki a lehetőséget!
Én ebben a helyzetben nem mennék, nagyon mondják, hogy ősszel jön a 4. hullám, delta variáns stb :( Ha valóban az lesz a helyzet, mint az első 3 hullám esetén, akkor hiába leszel külföldön, minden zárva lesz, nem lesznek programok. Meg tudod oldani külföldön a karantént, ha esetleg úgy adódik?
Szerintem csináld meg a sulit, addig remélhetőleg rendeződik a helyzet és utazhatsz még bőven :)
6os vagyok. 28 voltam, mikor kimentem 1 évre külföldre egyedül. Hotelben vállaltam munkát és bár a munka borzasztó nehéz volt, kerestem egy csomó pénzt, megismertem új embereket, imádtam a várost, ahol éltem, nyelvet tanultam. De pl. egy ismerősöm babysitterként dolgozott 2 országban is, miután végzett az egyetemen.
Nem akarlak lebeszélni, csak azért írom ezeket, hogy esetleg más szempontból is át tudd gondolni a helyzetedet. Az EU-n belül szerintem mindig lesz lehetőség mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!