Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit döntsek ebben a helyzetben...

Mit döntsek ebben a helyzetben? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Mivel azt gondoltam ez lesz az utolsó évem egyetemen, jelentkeztem egy EVS önkéntes programba szeptembertől, hogy kissé nyelvet gyakoroljak, utazgassak. Viszont az egyik vizsgám nem sikerült amit tavasszal hirdetnek meg, így 2 szemesztert is csúszok. Ja, bocsánat, elfelejtettem, hogy sikerrel járt az egyik pályázatom, viszont szeptembertől kezdődne a suli. Mivel gondolom negyedik hullám lesz, menjek külföldre és csatlakozzak online az órákhoz? Vagy ilyen jutott eszembe, hogy megvan az alapozó vizsgám hogy kimehessek tavaszra Erasmussal tanulni, de az ugye nem 100 százalék, ez az önkéntesség igen. Nagyon szeretnék utazni, világot látni!!! Hogyan döntsek? Kérlek, az írjon ide, akinek komoly tanácsa van, ez a téma fontos nekem.

2021. júl. 2. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha megteheted (anyagilag is), akkor menj, most, amíg fiatal vagy és nem köt semmi.
2021. júl. 2. 08:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Mármint az önkéntes útra?
2021. júl. 2. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Szeretnél menni? Igen. Akkor menj!

Ha nem gond a családnak anyagilag sem, hogy csúszol a suliban, hajrá!

2021. júl. 2. 09:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintem gond lenne, ez amin elgondolkodtam, amúgy szeretnék :(

Meg Erasmussal nem csúsznék, de az nem 100 százalék

2021. júl. 2. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Menj el az önkéntes útra! Még egy ilyen alkalom nem lesz az életedben, és ha ennyire szeretnél menni, csak rajta!

Igazából így is csak tavasszal tudod befejezni a sulit, szóval menj és használd ki a lehetőséget!

2021. júl. 2. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Én ebben a helyzetben nem mennék, nagyon mondják, hogy ősszel jön a 4. hullám, delta variáns stb :( Ha valóban az lesz a helyzet, mint az első 3 hullám esetén, akkor hiába leszel külföldön, minden zárva lesz, nem lesznek programok. Meg tudod oldani külföldön a karantént, ha esetleg úgy adódik?

Szerintem csináld meg a sulit, addig remélhetőleg rendeződik a helyzet és utazhatsz még bőven :)

2021. júl. 2. 16:24
 7/8 A kérdező kommentje:
#6, van benne valami. ha minden jól megy 28 leszek mire végzek. 30 éves korig lehet így önkénteskedni, bár ha elutasítom őket, ez a szervezet már nem áll szóba velem, így találni kell másikat :)
2021. júl. 2. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:

6os vagyok. 28 voltam, mikor kimentem 1 évre külföldre egyedül. Hotelben vállaltam munkát és bár a munka borzasztó nehéz volt, kerestem egy csomó pénzt, megismertem új embereket, imádtam a várost, ahol éltem, nyelvet tanultam. De pl. egy ismerősöm babysitterként dolgozott 2 országban is, miután végzett az egyetemen.

Nem akarlak lebeszélni, csak azért írom ezeket, hogy esetleg más szempontból is át tudd gondolni a helyzetedet. Az EU-n belül szerintem mindig lesz lehetőség mozogni.

2021. júl. 3. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!