Szerintetek hogyan döntsek ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Egy ideje megismerkedtem egy pasival a neten, találkoztunk már párszor, jól kijövünk és ő már nagyon szeretné, ha összejönnénk. Tényleg nagyon rendes pasi, viszont nem igazán vonzódom hozzá szexuálisan. Valahogy nem tudom elképzelni magam mellett, és most nem arról van szó, hogy nekem csak az adoniszok a megfelelőek, mert nem, csak valahogy úgy érzem, nem működhetne többek között emiatt sem ez köztünk hosszútávon. Az is zavar, hogy kb 6 év van köztünk, én hozzá képest néha "kislánynak" érzem magam. Nemsokára találkozom vele, és nem tudom, hogy mit csináljak. Rajtam múlik most, hogy összejövünk, vagy lezárom az egészet, de valamilyen szinten már kötődöm hozzá. Szerintetek hogyan döntsek? Érdemes lenne így összejönni, hogy nem annyira vonzódom hozzá? Vagy lehet, hogy idővel, ha többet leszünk együtt, ez megváltozik?
Az értelmes válaszokat előre is köszi. :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!