Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogyan döntsek...

Szerintetek hogyan döntsek ebben a helyzetben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy ideje megismerkedtem egy pasival a neten, találkoztunk már párszor, jól kijövünk és ő már nagyon szeretné, ha összejönnénk. Tényleg nagyon rendes pasi, viszont nem igazán vonzódom hozzá szexuálisan. Valahogy nem tudom elképzelni magam mellett, és most nem arról van szó, hogy nekem csak az adoniszok a megfelelőek, mert nem, csak valahogy úgy érzem, nem működhetne többek között emiatt sem ez köztünk hosszútávon. Az is zavar, hogy kb 6 év van köztünk, én hozzá képest néha "kislánynak" érzem magam. Nemsokára találkozom vele, és nem tudom, hogy mit csináljak. Rajtam múlik most, hogy összejövünk, vagy lezárom az egészet, de valamilyen szinten már kötődöm hozzá. Szerintetek hogyan döntsek? Érdemes lenne így összejönni, hogy nem annyira vonzódom hozzá? Vagy lehet, hogy idővel, ha többet leszünk együtt, ez megváltozik?

Az értelmes válaszokat előre is köszi. :) 19/L

2014. júl. 9. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem felejtős.
2014. júl. 9. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Én annyi idős voltam, mint most te, amikor először találkoztam egy sráccal a netről. Tudtam hogy hogy néz ki, nagyon jóban voltunk, aztán eljött a találka napja, megláttam, és elképedtem, mert nem teljesen úgy nézett ki, mint aképen (ő volt a képen is, de az csak egy kép, érted:) akkor úgy gondoltam hogy biztos hogy nem fog itt semmi sem történni..nem éreztem vonzalmat egyáltalán. Aztán elbeszélgettünk elnevetgéltünk, majd megcsókolt. Aztán hirtelen elkezdett egyre helyesebbnek tűnni a szemeben. Négy évet voltunk együtt, úgy hogy én is azt gondoltam hogy lehetetlenség az hogy én vele együtt legyek. Fontos neked hiszen kötődsz hozzá.. egy próbát megér :)
2014. júl. 9. 22:21
 3/3 anonim válasza:
szerintem hagyd az egészet..ez hülyeség h majd megszereted..ne pazarold az idődet ilyenre! csak a szenvedés lesz abból hogy megcsókol meg megölel te meg nem úgy gondolsz rá.. és szakítani nehezebb is lesz:)
2014. júl. 11. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!