Hogyan döntsek az alábbi helyzetben (mobilügy)? Bőv. Lent!
Szóval van egy Nokia N97-em amit egyenesen rühellek(iszonyatosan lassú az egész, és játszani is szeretnék rajta, de nincsenek rá jó játékok,mivel hardveresen nembirná el+ a symbian is 1 rakás sz.r szerintem). Ha most elpasszolnám az N97-em, akkor tudnék venni 1 Galaxy Ace-t amiről haverok mondták hogy gyors, és jó kis játékok vannak rá(van benne grafikus gyorsito+2x olyan gyors proci mint n97-ben és androidos). Vagy a másik lehetőség, hogy gyűjtök még kicsit, és akkor lesz pénzem egy iPod touchra, ami jó játékra, így lenne egy telom(n97) és egy ipod.
Tehát : N97+iPod vagy N97-et eldaom és Galaxy Ace???
Ti melyik variációt választanátok???
Vagy esetleg 1 3.-dik variáció?? (teló 'igényem' : 50 max 60ezer Ft ár, legyen gyors, és játékok is legyenek rá)
KÖszi nagyon!!
Nekem van Neo és azért mertem ajánlani is :)
egész jó kis kütyü. én is feláldoztam érte az SE X8-at és az SE X10 mini pro-t.
meg vagyok elégedve vele, nagyon gyors és minden fut rajta. könnyű kezelni, és a képernyője is egész jol sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!