Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800 navi. Mit tegyek...

Nokia 5800 navi. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nokia 5800 XpressMusic-ra telepítettem az Ovi 3.0ás verziót! Gondom az hogy ha rányomok egy címre hogy navigáljon oda akkor el is kezdi rendesen, de egy 15-20 másodperc után kiírja hogy: "Az üzletbevaló belépéshez internet kapcsolat szükséges! Csatlakozik most?" Nah most ha rányomok hogy nem...akkor abba hadja a navigálást és csak azt mutatja hogy hol megyek a kocsival! Mit csináljak vele? Előre is köszi!
2010. jan. 25. 17:58
 1/5 A kérdező kommentje:
*hagyja :)
2010. jan. 25. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:

olyankor már muszály az internet kapcsolat :S

ennyiiiíííÍÍÍ

2010. jan. 25. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm nevében írtam ki a kérdést. Nekem is ilyen telefonom van, én az alap naviszoftvert hagytam rajta, nekem működik rendesen ha nem kapcsolódom nethez. Kicsit sok lenne a telefonszámla nettel, net előfizetésem meg nincs is. És nekem navigál utána ugyanúgy. Ezért nem értem miért van neki ez, párom azt mondta nekem h azért kell csak a net, ha friss útinfokat akarsz lekérni. Ezért írtuk ki a kérdést, hátha vki itt tudna segíteni :)
2010. jan. 25. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

szia. ezt a 2 fórumot ajánlom olvasásra és kérdezésre:

[link]

[link]

ők biztosan tudni fognak segíteni

2010. jan. 25. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. jan. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!