Nokia 5800 szervizelés után?
Szervizben volt a telefon. az lcd és az érintőpanelt cserélték benne. annyi hogy a képernyőn minden sokkal kisebb mint volt és ha a középső gombot hosszan nyomom, nem jön be a symbian nyitott alkalmazások menüje
ezeket hol kell beállítani?
küld vissza. Nekem is ez volt. Ez valami rendszerhiba lehet, de számolj vele még egyszer 15 napot.
üdv.: egy 5230 tulaj
ez a történet megér egy -.-" -et.
eléggé szánalmas dolog, hogy nem tudják elsőre megcsinálni -.-"
amugy meg köszönöm a választ :)
ugye ezért nem kell plusz pénzt kidobni az ablakon? (marmint a masodik szerviz)
ha garis, akkor nem. De hidd el nekem, SOHA nem lesz már olyan jó az a telefon, mint régen.
Anyumnak 5x(!) volt szervizben és nem csinálták meg, a mai napig nem tudja használni modemként a telefonját, pedig amíg jó volt, csak azon keresztül netezett. Bevitték a szervizbe lecserélték a főpanelen levő matricát (hogy lehesssen látni az új IEME számot és kész. Új telefont kértünk, de azt mondták, hogy nem áll módukban újat adni. De a szabályzat szerint 3 vagy 5 szervizelés után kérni lehet a cserét.
Nekem 1 hónap szerviz után azt mondták, hogy a processzort buherálták meg....kérdésem a következő a Nokiához, mit lehet a processzoron buherálni??? Tudtommal az csak egy szilícium mag egy műanyag tokkal és egy kevéske memóriával. ha tévedek, akkor javítsatok ki.
De egy röhej ami a Nokia szervizekben folyik.
És most nem a Nokiát hibáztatom, hanem a magyar vezetőséget és a hozzáállást a központi szervizben és gyárban. Leesik a gyárba a földre egy új készülék, akkor megy vissza a többi közé. Te van selejtes cuccal a gyár.....raklapnyi(!) telefonok tűnnek el...stb, stb...
Már sosem lesz az a Nokia, ami régen volt!
egy 5230 tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!