Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek ilyen nehéz helyzetben?
A helyes, hogy kiengeded, és ezt te is tudod. Ha itt tartod azt megbánja ő is, meg te is.
Lehet, hogy nem mondaná, de biztos neheztelne az önzőségedért.:)
Szerintem engedd el.Fájdalmas de szerintem ez a legjobb megoldás.Határozott időre megy?ha igen akkor semmi gáz.Ha meg nem akkor előbb utóbb majd csak te is menni tudsz utána.
A mai helyzetben(internet telefon) napi kapcsolatban tudtok maradni.
Én visszapasszolnám neki a döntést!
Nem úgy van az, hogy csak a te lelkeden kell száradnia, ha rosszul döntött! Mérlegelje ő, hogy hogy folytatható így kapcsolatotok, vagy ha itthon marad, akkor meg ne nehezteljen rád.
Szerintem bízd rá a döntést, mert ez nehéz feladat. Nem kérheti tőled, még akkor sem, ha a gesztusérték miatt adta át a labdát. Ez elsősorban az ő életének meghatározó döntése, amit nem hozhat meg helyette más.
Ha ismer, már pedig miért ne ismerne, akkor tudja, hogy te mit szeretnél. Ennek tudatában biztos nem lesz könnyű döntenie, de akkor is neki kell!
menj ki te is
sokkal többet tudsz ezzel segiteni a szüleidnek,öcsédet meg esetleg viheted is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!