Egy 10 éves fiúnak mennyire vannak már önálló gondolatai és saját véleménye?
21
Nem tudsz mit csinàlni. Majd ha kamaszodik akkor eszébe jut hogy van egy apja hogy pumpolhasson pénzzel aztán ha meg azt te megunod akkor megszakít minden kapcsolatot ezért is kár erőlködni.
Hogy egy 10 éves fiúnak mióta vannak önálló gondolatai? Hát úgy nyolc és fél éve kezdődött a dackorszakkal. Szóval régóta! Szóval a szemtelenségét a saját viselkedéseddel vívtad ki szerintem is.
Mostanában sok gyermekét szerető szülőtől hallom, hogy megosztva nevelik a gyereket, ha ugyanabban a helységben maradnak a válás után a szülők. Azaz az egyik héten az egyik szülőnél lakik a gyerek és ő látja el, a másik héten meg a másik szülő. Erről beszéltél már a fiaddal? Akar veled lenni, veled lakni minden második héten? Ezzel a kérdéssel fejlesztettem tovább a #3-as kommentelő beszélgetését. Az ő tanácsait nagyon ajánlom figyyelmedbe.
Ha szoros érzelmi kötelék lenne köztetek, akkor főleg egy 50-50%-os a gyermekfelügyelet mellett nem tudná az anyja ellened hangolni őt. A gyerekeknek is van agyuk, van véleményük és főleg 10 évesen már át tudják látni, hogy mi jó nekik és mi nem.
De akkor mesélj a szoros érzelmi kötelékről, ami a 10 év alatt ki alakult, vagy nem alakult ki köztetek.
Ha kialakult, akkor miben nyilvánul ez meg? És hogy lehetett ezt ilyen könnyen lerombolni? Mesélj.
24 kérdezd meg a drága édesanyját a gyereknek, hogy mit adott be neki, hogy hogyan rombolta le. Nem gondolom, hogy a gyakori népének kellene magyarázkodnom, szerintem annyi infó bőven elég, amit leírtam. De itt egyes emberek - nők - alig várják, hogy keresztre feszítsék a férfiakat. Kötözködj csak nyugodtan.
23 és mégis milyen viselkedésemmel vívtam ki? Ezek szerint szerinted sem léteznek ellennevelő és mérgező szülők, csak gonosz és szemét férfiak.
#25 "kérdezd meg a drága édesanyját a gyereknek, hogy mit adott be neki, hogy hogyan rombolta le"
Örömmel. Megadod anyuka elérhetőségeit privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!