Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti nem engednètek...

Szülők ti nem engednètek 10èves gyerekednek Facebookja legyen?

Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 11:51
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen még nem való Facebook szerintetek?
2022. márc. 22. 11:52
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Hogy engedném meg, mikor a szabályzat szerint 13 éves kortól lehet?
2022. márc. 22. 11:56
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Ha valamit muszáj megnézni, amihez mindenképpen fb kell, akkor majd megnézheti az enyémen. De nem használhatja önállóan, és nem lehet fiókja.

2022. márc. 22. 11:59
 4/34 anonim ***** válasza:
90%
Semmi keresni valója egy 10 éves gyereknek a facebook-on.
2022. márc. 22. 12:08
 5/34 Thunderfairy ***** válasza:
90%
Az unokahugom kb. 10-12 évesen már mutatta hogy van facebook-ja. Ilyenkor a szülő figyeljen nagyon oda a dolgokra. De egyébként én se nagyon engedném 10 évesen face-ra. 12 éves legalább legyen de inkább több.
2022. márc. 22. 12:14
 6/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2022. márc. 22. 12:26
 7/34 anonim ***** válasza:
84%

Alapvetően nem.

Viszont, ha tud regisztrálni, úgyis megcsinálja, ha engedik neki ha nem. Ebben az esetben már akkor az a jobb, ha szülő tud róla így tiltani felesleges, mert nagyobb baj lehet belőle. Tehát a nem engedném alatt azt értem inkább, hogy beszélnék vele, hogy miért szeretne egyáltalán és ha belátja, hogy nincs is szüksége rá az szuper, ha nem akkor ahogy írtam tiltás ellenére is csinálna. Így inkább akkor már közösen.

Nehéz dolog ez a digitalizáció.

2022. márc. 22. 12:28
 8/34 anonim ***** válasza:
82%

13 év a korhatár, tehát, ha engedném regisztrálni, akkor azzal szabályszegésre biztatnám vagy hallgatólagosan beleegyeznék ebbe.

A másik pedig az, hogy véleményem szerint a Fb károssága és rizikói jelentősen meghaladják a hasznosságát, ezért én töröltem is magamat pár éve. A gyerekem most 2 éves, egyelőre még nem aktuális, majd meglátjuk, mi lesz pár év múlva.

2022. márc. 22. 12:29
 9/34 anonim ***** válasza:
26%

#7 szerinted hogyan tudna a tudtod nélkül regisztrálni?

Nálunk minden digitális készülék jelszóval avgy PIN kóddal védett amit nem ismer a gyerek.

Csakis a mi felügyeletünk alatt használhatja, nem fordulhat elő ilyen korban, hogy olyat csinál rajta, amit én nem tudok. Haver telefonján/számítógépén meg fb-re regisztrálni nem sok értelme lenne...

2022. márc. 22. 12:33
 10/34 anonim ***** válasza:
20%
Már az én korosztályomban is le volt maradva az, akinek nem volt 4.-ben Facebook-ja... Hát most? (21 vagyok most)
2022. márc. 22. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!