Engednéd a gyerekednek hogy összejöjjön egy romával?
Nekem már pár hónapja van egy roma barátnőm de otthon a szüleimnek még nem mondtam el mert kicsit tartok attól hogy mit reagálnának (kicsit roma ellenesek). Ő 17 én 19. Amúgy ő az első barátnőm.
Ha te kerülnél ilyen helyzetbe szülőként hogyan reagálnál?
3
Hát kisebb koromban apám mindig azt mondta hogy ha cigányt hozok haza akkor felgyújtja a házat..azóta nem tudom hogy változott e az álláspontja. :( :(
4
Hogy érted hogy fajárulás?
Nyilván nem tudmék mit tenni ellene.
Azt viszont kijelenteném hogy szedje a cuccait és menjen a testvírekhez lakni.
Ne fialjanak a nyakamra.
"Hát kisebb koromban apám mindig azt mondta hogy ha cigányt hozok haza akkor felgyújtja a házat..azóta nem tudom hogy változott e az álláspontja. :( :("
Gondolod, hogy esetleg lehet hogy ma már inkább ledózeróltatná a házat, vagy ilyesmi? :)
De viccen kívül egyébként jó esetben egy szülő talán ismerheti annyira a gyerekét, én legalábbis úgy hiszem, hogy én azt gondolnám, hogy megbízom az ő választásában, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem töltene el némi aggodalommal a dolog ismeretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!