Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednéd a gyerekednek hogy...

Engednéd a gyerekednek hogy összejöjjön egy romával?

Figyelt kérdés

Nekem már pár hónapja van egy roma barátnőm de otthon a szüleimnek még nem mondtam el mert kicsit tartok attól hogy mit reagálnának (kicsit roma ellenesek). Ő 17 én 19. Amúgy ő az első barátnőm.

Ha te kerülnél ilyen helyzetbe szülőként hogyan reagálnál?

2021. szept. 19. 17:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

"Mindenki szabadon azt utál akit akar, meg azt szeret akit akar."

Akkor miert van a pride hónap? Miert akarjak annyira az emberekre eroszakolni az o szexszualis eletuket es hogy kit szeretnek a melegek?

Ketszinu ez a vilag

2021. szept. 21. 12:22
 22/29 anonim válasza:
89%
Nekem is roma a párom. Itt nem az számít hogy ki hova tartozik,hanem hogy milyen ember.
2021. szept. 21. 12:53
 23/29 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a feleségem roma. Én úgy voltam vele, nem a bőr színe alapján ítélem meg az embert, hanem a viselkedése alapján. Azóta feleségem, nem érzem hogy bárki a családon belül ítélkezne ez miatt. A volt feleségem elvileg magyar volt, ő utálja mindenki, mert egy semmirekellő pénzéhes dög.
2021. szept. 22. 04:51
 24/29 Help24 válasza:
12%

Tisztelt kérdező!

A kérdésedre a válasz, hogy nem biztos örvendő reakció lenne. Fordítsd meg a szituációt egy roma származású családnál szintén ez lenne a kérdés és össze-esküvés elmélet, hogy össze jönne e egy magyarral.

A válaszok sokasága is igazolja, hogy igen vannak kivételek “de csakis bizonyos kivételek” ennek az aránya 5% a társadalmi réteg keretében.

Apukád valószínű régi vágású, régi neveltetésű és régi képzettségű és ezt legutolsó téren a rendszerre értem. Kádár rendszerben úgy tartottàk az emberek “Roma a romával, Magyar a Magyarral”.

És itt hatalmas PONT. Ez a társadalmi egyenlőség miatt volt és van.

Hosszú lenne ezt leírni, hogy ez miért van, de bízom benne jó döntést hozol. • Lásd Szabó Zsófi esetét •

Pár éve mikor még nagy volt a love, mondtam is a baráti-köreimben, hogy pár év és vége pedig mekkora nagy lagzi volt.

Zsófika csak a pillanatnak élt, azt hitte milyen jó lesz. Ezt ő is elmondta egy interjúban, hogy az etnikum kulcsfontosságú szerep és Ma már megértette miért ellenezte kezdetben az anyukája.

Ezt a válaszomat minden rosszindulatú és hátsó rossz szándék nélkül írtam le neked.

Bízom benne, hogy jó döntést fogsz hozni. Sajnos én is tapasztalom, hogy Isten lányai sajnos nem tudják mit cselekszenek amikor egy Romával ismerkednek, Szerelmeskednek utána meg össze fekszenek.

De mint írtam emlékezz “Roma a romával, Magyar a Magyarral”.

2021. okt. 10. 01:28
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Na nem mintha a magyarban nem lenne troger. Meg hát ki a magyar?
2021. okt. 10. 07:59
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
24-es: nem igaz, hogy a Kádár rendszerben ezt tartották az emberek. Voltak roma munkatársaim, az égvilágon senki nem foglalkozott ezzel, számítógép mérnök, munkaügyi osztályvezető, szállításvezető stb. stb. A munkatársaim közül egy testvérpár jó barátom volt. Nem foglalkoztak azzal az emberek, hogy ki roma, ki nem roma.
2021. nov. 3. 06:22
 27/29 anonim ***** válasza:
42%
26-os vagyok: ma már viszont nem örülnék, ha a gyermekeim közül valamelyik romával jönne össze. Mert olyan a közhangulat, hogy nem lenne nyugodt életük. Lépten-nyomon megszólnák őket.
2021. nov. 3. 06:23
 28/29 anonim ***** válasza:
80%
27, ez baromság. Az szólja meg, aki fél ezt felvállalni.
2021. nov. 3. 06:53
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
28-as: lehet, hogy igazad van. Felemelt fejjel, büszkén kell viselkedni és akkor nem mernek belekötni egyesek.
2021. nov. 3. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!