Engednéd a gyerekednek hogy összejöjjön egy romával?
Nekem már pár hónapja van egy roma barátnőm de otthon a szüleimnek még nem mondtam el mert kicsit tartok attól hogy mit reagálnának (kicsit roma ellenesek). Ő 17 én 19. Amúgy ő az első barátnőm.
Ha te kerülnél ilyen helyzetbe szülőként hogyan reagálnál?
Ezt a szülők nem szokták komolyan gondolni. Nekem gyerekkoromban azt mondta az anyám, hogy ha cigányhoz megyek, kitagad, egy tűt nem kapok tőle, s elköltözik másik városba, hogy ne is tudják, hogy van gyereke. Azóta beszéltünk erről. Azt mondta, akkor is a gyereke lennék, és a kis pulyák is az unokái, ha gyerekeim is lennének tőle. :D
38/N
Nyilván egy bizonyos kor után nem lenne beleszólásom, szóval hiába nem engedném egy 20 évesnek, hogy cigány legyen a párja, nem én döntök.
Természetesen megpróbálnám lebeszélni róla, mert semmilyen pozitív tapasztalatom nincs a cigányokkal. Se munkahelyen, sem a boltban, sem az utcán, sehol.
De nem látnám szívesen az otthonomban és ezt el is mondanám őszintén a gyerekemnek.
Szóval ha el tud költözni akkor felőlem azzal van akivel akar, de az otthonomba nem engedném be.
Hu de sok itt a rasszista ember
De azert elfogadas meg meleg partok
Szanalmas
"Hu de sok itt a rasszista ember"
Oszt akkor mi van?
Mindenki szabadon azt utál akit akar, meg azt szeret akit akar.
Kinek mi köze hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!