Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednéd a gyerekednek hogy...

Engednéd a gyerekednek hogy összejöjjön egy romával?

Figyelt kérdés

Nekem már pár hónapja van egy roma barátnőm de otthon a szüleimnek még nem mondtam el mert kicsit tartok attól hogy mit reagálnának (kicsit roma ellenesek). Ő 17 én 19. Amúgy ő az első barátnőm.

Ha te kerülnél ilyen helyzetbe szülőként hogyan reagálnál?

2021. szept. 19. 17:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
Viselkedésétől függ, ha normális, tisztességes akkor nem lenne vele baj.
2021. szept. 19. 20:24
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Örülnék neki hát mink is azok vagyunk
2021. szept. 19. 21:44
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a szülők nem szokták komolyan gondolni. Nekem gyerekkoromban azt mondta az anyám, hogy ha cigányhoz megyek, kitagad, egy tűt nem kapok tőle, s elköltözik másik városba, hogy ne is tudják, hogy van gyereke. Azóta beszéltünk erről. Azt mondta, akkor is a gyereke lennék, és a kis pulyák is az unokái, ha gyerekeim is lennének tőle. :D

38/N

2021. szept. 19. 21:44
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
15. vagyok, hozzáteszem, Anyum szlovák származású.
2021. szept. 19. 21:45
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Igen természetesen. Még az sem baj, ha ő is Bela. Ha szeretik egymást, akkor az az ő dolguk. Mehetnek isten hírivel.
2021. szept. 20. 09:49
 16/29 anonim ***** válasza:
61%

Nyilván egy bizonyos kor után nem lenne beleszólásom, szóval hiába nem engedném egy 20 évesnek, hogy cigány legyen a párja, nem én döntök.

Természetesen megpróbálnám lebeszélni róla, mert semmilyen pozitív tapasztalatom nincs a cigányokkal. Se munkahelyen, sem a boltban, sem az utcán, sehol.

De nem látnám szívesen az otthonomban és ezt el is mondanám őszintén a gyerekemnek.

Szóval ha el tud költözni akkor felőlem azzal van akivel akar, de az otthonomba nem engedném be.

2021. szept. 20. 10:51
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Nem örülnék neki, de 18 éves kortól már ő dönt a sorsa felől, nem tilthatom el senkitől. De biztos nem tudnám elfogadni, valószínűleg anyagilag se bíznék meg benne, így biztos nem segíteném anyagilag, amíg vele van együtt.
2021. szept. 20. 12:00
 18/29 anonim ***** válasza:
59%

Hu de sok itt a rasszista ember

De azert elfogadas meg meleg partok

Szanalmas

2021. szept. 20. 18:42
 19/29 anonim ***** válasza:
54%

"Hu de sok itt a rasszista ember"

Oszt akkor mi van?

2021. szept. 20. 18:53
 20/29 anonim ***** válasza:
58%

Mindenki szabadon azt utál akit akar, meg azt szeret akit akar.

Kinek mi köze hozzá?

2021. szept. 20. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!