Szülők ti nem engednètek 10èves gyerekednek Facebookja legyen?
Szerintem a fb már nem "menő" a gyerekek/fiatalok körében.
Inkább más oldalakat használnak. Tiktok, Insta.
#9. Szerintem úgy, hogy nem vagy vele a nap 24 órájában. Jár iskolába, akár külön órára, sportol talán, találkozik más gyerekekkel, akiknek más szülei vannak és talán adnak a gyereknek egy okos eszközt amit kölcsön ad a másik gyereknek arra az időre még regisztrál. Van informatika óra, ott a számítógép.
Ha akarja megoldja attól, hogy otthon kizárólag felügyelet mellett használhatja, ami egyébként nagyon jó.
Nos, pár éve felugyeltem egy harmadikos osztalyt számítástechnika órán. Mindnek volt Facebookja. Ha a szülő nem engedi, majd titokban csinal magának. Ezeknek a gyerekeknek a szulei se tudtak róla, hogy van nekik.
Az én gyereknek volt 8 évesen. Külföldre költöztünk, ott tartotta a kapcsolatot a vsqlqddql, barátokkal.
Nekem is megtiltották, aztán csináltam egyet titokban de nem is használtam igazából. De nekem évekig tiltották, asszem 12 voltam amikor elegem lett és csináltam.
Jobb ha megengeded azzal a feltétellel hogy otthoni gépről használja és be marad jelentkezve a fiókja. Amúgy meg olyan ördöngősséget nem tud elkövetni, néha megnézed kivel chatel, miket posztol azt ennyi szerintem.
Kíváncsi lennék, hogy az ide válaszolók közül hánynak van most 10 éves gyereke. Nem arra, hogy neki 10 évesen volt-e Facebookja, vagy hogy x éve az ő 10 évesének volt-e, hanem hogy 2022-ben van-e ennyi időse.
Az én lányom ugyanis pont ennyi idős, és az egész osztályának van FB profilja. Ahogy messengere is. Én egy darabig próbáltam róla lebeszélni, de csinált egyet titokban, de legalább utána bevallotta.
Ja és hogy hogyan? Beállított egy kamu születési évszámot, nem egy atomfizika...
Szóval aki itt nagy mellénnyel állítja, hogy ő aztán nem, ott vagy
1. Extrém szófogadó a gyereke (sokkal kevesebb ilyen van, mint azt a kedves szülők szeretnék hinni)
2. Van a gyereknek Facebookja, csak nem mondta el az anyjának
3. Nincs ennyi idős gyereke, úgyhogy a véleménye bocsi, de nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!