Szülők ti nem engednètek 10èves gyerekednek Facebookja legyen?
Van 10 éves gyerekem, van fb-ja. Nem posztolhat, csak a messengert használja osztálytársakkal, unokatesóval. Az online oktatás alatt készítettünk fiókot neki, mert a messengeren tudta legjobban tartani a kapcsolatot a többi gyerekkel.
Amúgy régen egy időben nem kellett a messenger telepítéséhez face, elég volt a telefonszám, így a 14 éves gyerekemnek nincs fb fiókja (nem akar, azt mondja elég a messenger neki).
Igaz nem szülő vagyok, de 16 évesen szerintem már tudok éretten gondolkozni. Nálunk az iskolában én voltam az utolsó akinek facebookja lett. 8.-os voltam (14 éves) amikor beütött a covid, ezért csináltam meg a facebook fiókomat. Szerintem egy 10 éves még nagyon gyerek. Nálunk ebből rengeteg probléma is volt. Pl létrehoztak xy utáló csoportokat, majd ment a nyomozás, hogy ki lehetett. Na ilyenkor nekem csak annyit kellett mondanom, hogy nincs is facebookom és ki is hagytak a számonkérésből. Egyébként nem piszkáltak miatta. Megértette az osztályom, hogy nekem sem a szüleim sem én nem szeretnénk még.
Egyébként azóta sem használom a facebookot túlzottan, inkább a messengert. Várjatok még pár évet inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!