Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek közölni szüleimmel hogy...

Félek közölni szüleimmel hogy teherbe estem. Mit tegyek? Dönthetek úgy hogy nem?

Figyelt kérdés

Elmúltam 18 így én rendelkezek a megtartás felett most már.

Nem tartom meg, úgy döntöttem. - Ez olyan téma, amit nem osztok meg evangéliumként az ismerettségi körömben vagy bárkivel.

Viszont félek egy nagyon fontos dologtól. Bátyámék a feleségével már lassan 2 éve próbálják de nem jött össze még. Szorongok attól ha hirtelen a testvérem nekiállna szidna engem - anyun keresztül megtudva a történteket. Múltkor is természetesen anyámnak elégtelenkedett és meglehetősen kiborult ő is, mert álma hogy unokája legyen.

Egyébként minden jót és rosszat meg szoktunk beszélni, de ehhez, hogy hogyan fog viszonyulni, fogalmam sincs.

2023. aug. 26. 16:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%
32.Pont az van, hogy nem gondolkodnak csak élvezik ha beleköthetnek valamibe...
2023. aug. 26. 18:32
 32/47 anonim ***** válasza:
0%
2.ne is figyelj rájuk.
2023. aug. 26. 18:33
 33/47 anonim ***** válasza:
7%
Miért ne tartanád meg? Ha ennyire akarnak gyereket, biztos segítenének mindenben.
2023. aug. 26. 18:33
 34/47 anonim ***** válasza:
10%
35.Össze omlana a familia...
2023. aug. 26. 18:35
 35/47 anonim ***** válasza:
88%

1. Ha 18 elmúltál, simán mehetsz egyedül abortuszra.

2. A saját tested felett egyedül csak te rendelkezhetsz.

3. Neked semmi közös ahhoz, hogy másnak gyorsan összejön-e a baba vagy sem.

4. Ahhoz sincs közöd, hogy más unokát akar-e vagy sem.

2023. aug. 26. 18:38
 36/47 anonim ***** válasza:
95%
Ha abortusz lesz nem mondanám el a helyzetre való tekintettel. Senkin nem segítene ha elmondanád viszont ártani árthatna a bátyádék lelkének.
2023. aug. 26. 20:31
 37/47 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon nem vagyok az abortusz híve, de így talán érthető...

Amúgy szerintem ne mondd el, csak ügy lenne belőle, mint itt. Jobb a nyugi.

2023. aug. 26. 20:35
 38/47 anonim ***** válasza:
15%

29es és ez a felnőtt nő felelőtlenül szexelt mint egy ostoba tini, és miatta egy ártatlan élet nem kap esélyt csak hogy ő talán egyszer boldog lehessen.

Ha az én lányom lenne hatalmasat csalódnék benne egy életre én értelmes gyereket neveltem.

2023. aug. 26. 20:46
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el csak azt vágnád a fejedhez, hogy bezzeg aki akar annak nem lehet másnak megadatik az eldobja
2023. aug. 26. 22:13
 40/47 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy felelőtlenül szexelt, tudvalevő ugyanis, hogy 100%-os védelem NEM létezik! Nem mellesleg, ha annyira az élet miatt pörögtök, akkor a már meglévő, érző életre miért szartok magasról?! Ja, hogy az rendben van, ha már meglévő életet hazavágnak egy háta közepére sem kívánt gyerekkel?? Rögtön gondoltam.

Egy fejletlen embrió a büdös életben nem lesz előrébbvaló már megszületett embereknél és ez így van jól.

2023. aug. 27. 02:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!