Félek közölni szüleimmel hogy teherbe estem. Mit tegyek? Dönthetek úgy hogy nem?
Elmúltam 18 így én rendelkezek a megtartás felett most már.
Nem tartom meg, úgy döntöttem. - Ez olyan téma, amit nem osztok meg evangéliumként az ismerettségi körömben vagy bárkivel.
Viszont félek egy nagyon fontos dologtól. Bátyámék a feleségével már lassan 2 éve próbálják de nem jött össze még. Szorongok attól ha hirtelen a testvérem nekiállna szidna engem - anyun keresztül megtudva a történteket. Múltkor is természetesen anyámnak elégtelenkedett és meglehetősen kiborult ő is, mert álma hogy unokája legyen.
Egyébként minden jót és rosszat meg szoktunk beszélni, de ehhez, hogy hogyan fog viszonyulni, fogalmam sincs.
1. Ha 18 elmúltál, simán mehetsz egyedül abortuszra.
2. A saját tested felett egyedül csak te rendelkezhetsz.
3. Neked semmi közös ahhoz, hogy másnak gyorsan összejön-e a baba vagy sem.
4. Ahhoz sincs közöd, hogy más unokát akar-e vagy sem.
Nagyon nem vagyok az abortusz híve, de így talán érthető...
Amúgy szerintem ne mondd el, csak ügy lenne belőle, mint itt. Jobb a nyugi.
29es és ez a felnőtt nő felelőtlenül szexelt mint egy ostoba tini, és miatta egy ártatlan élet nem kap esélyt csak hogy ő talán egyszer boldog lehessen.
Ha az én lányom lenne hatalmasat csalódnék benne egy életre én értelmes gyereket neveltem.
Egyáltalán nem biztos, hogy felelőtlenül szexelt, tudvalevő ugyanis, hogy 100%-os védelem NEM létezik! Nem mellesleg, ha annyira az élet miatt pörögtök, akkor a már meglévő, érző életre miért szartok magasról?! Ja, hogy az rendben van, ha már meglévő életet hazavágnak egy háta közepére sem kívánt gyerekkel?? Rögtön gondoltam.
Egy fejletlen embrió a büdös életben nem lesz előrébbvaló már megszületett embereknél és ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!