Félek közölni szüleimmel hogy teherbe estem. Mit tegyek? Dönthetek úgy hogy nem?
Elmúltam 18 így én rendelkezek a megtartás felett most már.
Nem tartom meg, úgy döntöttem. - Ez olyan téma, amit nem osztok meg evangéliumként az ismerettségi körömben vagy bárkivel.
Viszont félek egy nagyon fontos dologtól. Bátyámék a feleségével már lassan 2 éve próbálják de nem jött össze még. Szorongok attól ha hirtelen a testvérem nekiállna szidna engem - anyun keresztül megtudva a történteket. Múltkor is természetesen anyámnak elégtelenkedett és meglehetősen kiborult ő is, mert álma hogy unokája legyen.
Egyébként minden jót és rosszat meg szoktunk beszélni, de ehhez, hogy hogyan fog viszonyulni, fogalmam sincs.
Nem is említi h nővére lenne hol éltek ti?
Mellesleg ha nem tudod és ugye nem is akarod eltartani akkor ne tedd és ne mondd el.
Ha a bátyáéknak adná a gyereket, akkor nem nevezhető önzésnek ez a kérdező részéről, hisz mekkora lelkitörés lenne nézni a saját gyerekét miközben nem őt hívja anyának (hanem a bátyja feleségét), amikor pedig valójában ő az anyuka és ezt hallaná mindennap.
Ettől megromlana a kapcsolata a családjával, mert az unoka függő anyukája mindenben a bátyja feleségének adna igazat, a báttyja habár hálás lesz, viszont folyamatosan rettegni fog tudat alatt mikor akarja a hugi mégis a gyereket, és a gyerek is érezné hogy valami nem klappol néha-néha.
Közeli rokonnak örökbe adni és végignézni testközelből, ahogy felnő, egy másik nőhöz kötődik és te nem tehetsz semmit, mert mindenkinek így a jó... szívettépő őrület lehet. Ezért sem divat ezt választani. Végül szétszakadna a család és valaki eltűnne, hogy ne kelljen egymást nézni.
Nem, ez nem lenne segítség a gyermektelen párnak.
"Nem csoda, én is félnék közölni, hogy előre megfontoltan emberölésre készülök." Számítottam az ilyen válaszra... Nem felelőtlen szexről volt szó.
"Én nem mondtam el a szüleimnek. Párommal elintéztünk ketten mindent" Anyagi támogatás eszembe sem jutott. A "párom" jelenleg a Föld másik felén van, vidáman éli gondtalan világát.
De úgy gondolom, hogy egy anyának mindig is a gyermeke a legfontosabb, bármi is történik vele.
De úgy gondolom, hogy egy anyának mindig is a gyermeke a legfontosabb, bármi is történik vele.
Mondod ezt úgy hogy te épp abortátltatni készülsz a tiédet :-D Vicces vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!