Félek közölni szüleimmel hogy teherbe estem. Mit tegyek? Dönthetek úgy hogy nem?
Elmúltam 18 így én rendelkezek a megtartás felett most már.
Nem tartom meg, úgy döntöttem. - Ez olyan téma, amit nem osztok meg evangéliumként az ismerettségi körömben vagy bárkivel.
Viszont félek egy nagyon fontos dologtól. Bátyámék a feleségével már lassan 2 éve próbálják de nem jött össze még. Szorongok attól ha hirtelen a testvérem nekiállna szidna engem - anyun keresztül megtudva a történteket. Múltkor is természetesen anyámnak elégtelenkedett és meglehetősen kiborult ő is, mert álma hogy unokája legyen.
Egyébként minden jót és rosszat meg szoktunk beszélni, de ehhez, hogy hogyan fog viszonyulni, fogalmam sincs.
Én nagyon abortuszellenes vagyok, de adott helyzetben talán ez a legegyszerűbb megoldás.
Viszont javasolnám, hogy mondd el anyukádnak. Neked most ugyanúgy szükséged van a (lelki) támogatására, mint a bátyádnak. Ha ezek után anyukád még téged osztana ki, akkor az régen rossz lenne. Drukkolok, hogy hamar talpra állj.
Ha elmondot, akkor családi perpatvar lesz belole. A tesod meg tuti haragudni fog rád, megromlik koztetek a viszony.
Sajnos ezt egyedul kell meglépned.
Vagy igényled a lelki támaszt a részükről, de vállalod a potenciális egyet nem értést, elégedetlenkedést - ebben az esetben elmondod.
Vagy túl tudsz lenni rajta egyedül is, megspórolva magadnak a veszekedést és nekik a szívfájdalmat - ekkor nem mondod el. Jogilag felnőtt vagy, a te dolgod.
Ez szóba sem jöhet.
Valóban elmúltam 18 éves, szóval sajnos tényleg nem lenne "muszáj" tudnia erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!