Nagyon bunkó vagyok a szüleimmel és fogalmam sincs, hogyan változtassak. Mit kellene tennem?
Egyre jobban érzem azt, hogy annyira durván beszélek a szüleimmel, hogy egyszerűen meg sem érdemlem azt, hogy szeressenek. Néha arra gondolok, hogy ha más szüleim lennének már a negyedénél pofon vágtak volna azért, amit csinálok.
Annyira könnyen leszek flegma, hogy néha ijesztő. És nagyon könnyen ideges leszek, ami egyre szembetűnőbb.
Nem tudom, hogyan legyek jobb, mert látom, hogy baj van velem. Egyszerűen borzalmasan kommunikálok az emberekkel.
Akaraterő?
Számolj el háromig, mielőtt csípőből visszaszólsz. Senki se szereti a bunkó embereket.
4-es:
Nagyon köszönöm. Mindenképpen megpróbálok egy kicsit arra koncentrálni, hogy lenyugodjak a válaszaim között.
Szoktam mozogni minden nap, de igen, alapból elég inaktív életet élek. Lehet elkezdek erősebben mozogni akkor. Főleg, hogy most van is időm.
Köszönöm a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!