Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha a saját apám...

Normális ha a saját apám lakbért szed tőlünk?

Figyelt kérdés
Testvéremmel és a barátnőmmel lakunk a lakásban, azzal a különbséggel, hogy tőlünk rezsivel együtt elkér havi 130-160 körül, mert mi ketten vagyunk a nagyobb szobában, addig tesomtol 30-40 ezreket ker havonta, engem meg mindig tud cseszegetni, ha nem időben adom neki stb. Nagyon zavaró ez a kivételezése, de megnéztem a többi kiadó lakast is, sokkal szarabb helyekre lehetne költözni ugyannennyiert, kb mindenki 200 ért akarja kiadni az 50 négyzetméteres lakast amiből a nagymama 2 hete halt ki. Akkor már jobb itt, de ez a kivételezés nagyon zavaró. Alapból normális ha valakitől pénzt szednek ilyen módon a szülei? Nem ez a megélhetése, és ő maga nem albérletben lakik, csak simán elrakja magának mindig amit adok neki.

2023. júl. 31. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
100%

Szeretetet nem, meg is mondta hogy engem nem lehet szeretni…

Ha szeretett volna, nem használt volna ki. Mindig úgy kérte el a fizumat hogy azt mondta hogy az a ház majd egyszer az enyém is lesz ezért szálljak be így a költségekbe.

Már kizártak azóta az örökségből engem és a nővéremet is. A nővéremet annó kidobták az utcára 2 gyerekkel…. Szerencsére az anyósáék normálisak.

Meg amúgy állandóan felbontotta az otps számlaértesítőmet ,meg akart nyugodni afelől hogy 3 ft-om sincs…..

Most eszi a penész mert nem tudja hol dolgozok, mennyit keresek, a férjem meg vállalkozó. Nekik közeledik a nyugdíj, és azt a házat nem lesz könnyű fenntartani.

Nem baj, majd a húgom biztosan segíteni fogja őket, hiszen őt támogatták lelkileg és anyagilag is és le is diplomáztatták, jogsit is kifizették, kocsit is kapott. Biztos nem fog nekik hátat fordítani… Én viszont mindent a férjem mellett értem el, itt tanultam, jogsit letettem és itt lett autóm. Nem tartozom semmivel a szüleimnek, mert annyit biztosítottak hogy ne haljak éhen( ez kötelességük volt), utána meg behajtották rajtam az évek alatt kamatostul. És a szüleim nem is akárkik. Sokan ismerik őket, apám vállalkozása miatt. De sokszor az ilyen “ sikeres” embereknek vannak a legsötétebb foltjaik.

2023. aug. 7. 20:59
 82/82 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 81!

Akkor ugyanaz, mint az én nagyanyám… híres énekesnő volt, a rózsadombon volt házuk, most is a három szobás budai lakásában rohad egyedül és nem véletlenül nem beszélek már vele se én se a nővérem. Mert mint ember undorító.

2023. aug. 12. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!