Normális ha a saját apám lakbért szed tőlünk?
Figyelt kérdés
Testvéremmel és a barátnőmmel lakunk a lakásban, azzal a különbséggel, hogy tőlünk rezsivel együtt elkér havi 130-160 körül, mert mi ketten vagyunk a nagyobb szobában, addig tesomtol 30-40 ezreket ker havonta, engem meg mindig tud cseszegetni, ha nem időben adom neki stb. Nagyon zavaró ez a kivételezése, de megnéztem a többi kiadó lakast is, sokkal szarabb helyekre lehetne költözni ugyannennyiert, kb mindenki 200 ért akarja kiadni az 50 négyzetméteres lakast amiből a nagymama 2 hete halt ki. Akkor már jobb itt, de ez a kivételezés nagyon zavaró. Alapból normális ha valakitől pénzt szednek ilyen módon a szülei? Nem ez a megélhetése, és ő maga nem albérletben lakik, csak simán elrakja magának mindig amit adok neki.2023. júl. 31. 19:00
71/82 anonim válasza:
Igen, teljes mértékben normális. Aki nem fizet lakbért, azt úgy hívják, hogy ingyenélő.
72/82 anonim válasza:
Ritka hogy egy szülő kihasználja a gyerekét. Adni, segíteni szoktunk az utódoknak. Romákra jellemző ez, még el is adják a lányaikat.
73/82 anonim válasza:
Azért mert én nem használom ki a gyerekemet , még nem vagyok idióta .
Te pénzéhes majom. Legalább ne a gyerekedet húzd le.
74/82 anonim válasza:
Nem mindenki alkalmas szülőnek. Nincs apádnak elég jövedelme? Meg mi az h az egyiktől ennyit a másiktól annyit szed….
75/82 anonim válasza:
79!
Ebből a történetből hogy sikerült leszűrni, hogy a kerdezonapja ne lenne alkalmas szulonek?
Az amúgy meg van, hogy vannak olyan emberek, akik több saját ingatlannal is rendelkeznek, ezeket kiadjak és az a jovedelmuk?
Esetleg az, hogy a kérdező és a párja ketten vannak, a nagyobb szobában, a testvér meg egyedül a kisebb szobaban? Hja, rendkívül igazságos lenne ugyanannyit kérni tőlük.
76/82 anonim válasza:
Akkor is sokat kér, hiába véded a pénzéhes papát. Én a helyében kimennék külföldre. És nem segíteném az öreget. Ő sem segít most.
77/82 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy sokat ker? Lehet rozsadomi ingatlanról van szó, amit négyszer ennyiért tudna kiadni. Azt ugye érted, hogy a kerdezot nem kényszeríti senki arra, hogy ott lakjon? Ha annyira xar, elmis költözhet. Ha szerinted sokat kér az apja tőle, nyilván talál gyorsan sokkal olcsóbb helyet, ugye?
79/82 anonim válasza:
Tőlem is sokat kért az anyám. Soha nem tudtam venni magamnak semmit se egy szép cipőt se egy csinos ruhát. Amíg a szüleimmel éltem úgy öltöztem mint egy igénytelen…. Kimentem külföldre , férjhez mentem, most kárpótolt az élet, szép ruhákat vehetek, és a kislányomnak is mindent meg tudok adni. Csak anyámékkal nem beszélek, mert még most is pénzt akartak….
80/82 anonim válasza:
79 ez durva! Örülök hogy rendeződött az életed. Undorító mikor valaki a gyerekében a fejős tehenet látja és csak a pénz kell! Gondolom szeretetet nem igen kaptál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!