Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha a saját apám...

Normális ha a saját apám lakbért szed tőlünk?

Figyelt kérdés
Testvéremmel és a barátnőmmel lakunk a lakásban, azzal a különbséggel, hogy tőlünk rezsivel együtt elkér havi 130-160 körül, mert mi ketten vagyunk a nagyobb szobában, addig tesomtol 30-40 ezreket ker havonta, engem meg mindig tud cseszegetni, ha nem időben adom neki stb. Nagyon zavaró ez a kivételezése, de megnéztem a többi kiadó lakast is, sokkal szarabb helyekre lehetne költözni ugyannennyiert, kb mindenki 200 ért akarja kiadni az 50 négyzetméteres lakast amiből a nagymama 2 hete halt ki. Akkor már jobb itt, de ez a kivételezés nagyon zavaró. Alapból normális ha valakitől pénzt szednek ilyen módon a szülei? Nem ez a megélhetése, és ő maga nem albérletben lakik, csak simán elrakja magának mindig amit adok neki.

2023. júl. 31. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
66%
Igen, teljes mértékben normális. Aki nem fizet lakbért, azt úgy hívják, hogy ingyenélő.
2023. aug. 3. 08:32
 72/82 anonim ***** válasza:
82%
Ritka hogy egy szülő kihasználja a gyerekét. Adni, segíteni szoktunk az utódoknak. Romákra jellemző ez, még el is adják a lányaikat.
2023. aug. 3. 09:06
 73/82 anonim ***** válasza:
79%

Azért mert én nem használom ki a gyerekemet , még nem vagyok idióta .

Te pénzéhes majom. Legalább ne a gyerekedet húzd le.

2023. aug. 3. 20:50
 74/82 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindenki alkalmas szülőnek. Nincs apádnak elég jövedelme? Meg mi az h az egyiktől ennyit a másiktól annyit szed….
2023. aug. 3. 22:24
 75/82 anonim ***** válasza:
83%

79!

Ebből a történetből hogy sikerült leszűrni, hogy a kerdezonapja ne lenne alkalmas szulonek?

Az amúgy meg van, hogy vannak olyan emberek, akik több saját ingatlannal is rendelkeznek, ezeket kiadjak és az a jovedelmuk?

Esetleg az, hogy a kérdező és a párja ketten vannak, a nagyobb szobában, a testvér meg egyedül a kisebb szobaban? Hja, rendkívül igazságos lenne ugyanannyit kérni tőlük.

2023. aug. 4. 05:38
 76/82 anonim ***** válasza:
87%
Akkor is sokat kér, hiába véded a pénzéhes papát. Én a helyében kimennék külföldre. És nem segíteném az öreget. Ő sem segít most.
2023. aug. 4. 06:58
 77/82 anonim ***** válasza:
21%
Honnan tudod, hogy sokat ker? Lehet rozsadomi ingatlanról van szó, amit négyszer ennyiért tudna kiadni. Azt ugye érted, hogy a kerdezot nem kényszeríti senki arra, hogy ott lakjon? Ha annyira xar, elmis költözhet. Ha szerinted sokat kér az apja tőle, nyilván talál gyorsan sokkal olcsóbb helyet, ugye?
2023. aug. 4. 07:16
 78/82 anonim ***** válasza:
21%
83 állítsd már le magad!
2023. aug. 4. 15:13
 79/82 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is sokat kért az anyám. Soha nem tudtam venni magamnak semmit se egy szép cipőt se egy csinos ruhát. Amíg a szüleimmel éltem úgy öltöztem mint egy igénytelen…. Kimentem külföldre , férjhez mentem, most kárpótolt az élet, szép ruhákat vehetek, és a kislányomnak is mindent meg tudok adni. Csak anyámékkal nem beszélek, mert még most is pénzt akartak….
2023. aug. 6. 23:13
 80/82 anonim ***** válasza:
81%
79 ez durva! Örülök hogy rendeződött az életed. Undorító mikor valaki a gyerekében a fejős tehenet látja és csak a pénz kell! Gondolom szeretetet nem igen kaptál!
2023. aug. 7. 06:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!