Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha a saját apám...

Normális ha a saját apám lakbért szed tőlünk?

Figyelt kérdés
Testvéremmel és a barátnőmmel lakunk a lakásban, azzal a különbséggel, hogy tőlünk rezsivel együtt elkér havi 130-160 körül, mert mi ketten vagyunk a nagyobb szobában, addig tesomtol 30-40 ezreket ker havonta, engem meg mindig tud cseszegetni, ha nem időben adom neki stb. Nagyon zavaró ez a kivételezése, de megnéztem a többi kiadó lakast is, sokkal szarabb helyekre lehetne költözni ugyannennyiert, kb mindenki 200 ért akarja kiadni az 50 négyzetméteres lakast amiből a nagymama 2 hete halt ki. Akkor már jobb itt, de ez a kivételezés nagyon zavaró. Alapból normális ha valakitől pénzt szednek ilyen módon a szülei? Nem ez a megélhetése, és ő maga nem albérletben lakik, csak simán elrakja magának mindig amit adok neki.

2023. júl. 31. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
31%
Megkérdeztem anyumat. Teljesen kiakadt, hogy valaki, hogy csinálhat ilyet.
2023. aug. 1. 15:08
 62/82 anonim ***** válasza:
39%
#61 jó primitív anyukàd van! Én nekem is van 2 fiam mind a kettő fizet nekem lakbért + rezsit és ha valami javítani való van a hàzon azt is behajtom rajtuk. Ugyanúgy a benzinre is elkérem a pénzt ha valahova kell vinni őket. Ingyen semmi sem működik,szêpen tanuljàk meg
2023. aug. 1. 15:14
 63/82 anonim ***** válasza:
80%
#62 nyugodt lehetsz, megtanuljak! De sok minden mast is... ;-) Sajnos.
2023. aug. 1. 15:18
 64/82 anonim ***** válasza:
86%

Na figyelj te kis senki. Az en anyamat te ne hivd primitivnek. Az en anyam azert szult meg hogy jot akarjon nekem, nem azert hogy lehuzzon. Az osszes ismerosom anyja vagy apja adott a gyerekeinek lakast (mert volt nekik plusz) es csak a rezsit kell allni. Foleg 22 evesen…22 evesen sokan meg egyetemen vannak.

Te hogy kepzeled hogy valakinek az anyjat leprimitivezed??? Egy senki vagy, aki majd a kolyken fog eloskodni es kihasznalni ot.

2023. aug. 1. 17:25
 65/82 anonim ***** válasza:
86%

62, és azt a pénzt eszed ágában sincs odaadni majd nekik, ha egyszer elköltöznek? Te tipikusan az a nárcisztikus szülő vagy, aki úgy tesz, mintha segítene a gyerekének, közben meg csak a pénzt hajtja. Megérdemelnéd, hogy majd rád se nyissák az ajtót ha szükséged lesz rá.

Meg lehet őket tanítani normálisan is, de hogy még a benzinért is pénzt kérsz, ez már fillérb@szás.

2023. aug. 1. 17:29
 66/82 anonim ***** válasza:
100%

Albérletben élek, külön a szüleitől, majom meg az, aki téged a világra sz*rt. Mit képzelsz te hogy beszélsz másokkal te szerencsétlen?

Azért mert más szülő nem ekkora gyökér hogy MINDENÉRT pénzt kér a gyerekeitől már mi vagyunk a hülyék? Nézz már magadba!

65-ös voltam!

2023. aug. 1. 20:36
 67/82 anonim ***** válasza:
66%
Te normális vagy? Írta hogy albérletben él! Jelentettem a válaszaidat Karen, mert mindenkibe belekötsz!
2023. aug. 1. 20:52
 68/82 anonim ***** válasza:
85%
Ne szórakozzatok már. A szülőnek van saját lakása, máshol lakik, a gyerekei a bérlők és annyit kér egy szaros szobáért mint egy lakásért.
2023. aug. 1. 20:53
 69/82 anonim ***** válasza:
68%
#72 leszarlak
2023. aug. 1. 20:59
 70/82 anonim ***** válasza:
72%

" van saját lakása, máshol lakik, a gyerekei a bérlők és annyit kér egy szaros szobáért mint egy lakásért."

Nem tudni hol van a lakás, mekkora, amúgy mennyiért lehetne kiadni. Nem tudni mekkora a két szoba. Lehet a nagy szoba, ahol ők vannak, épp háromszor akkora, mint amiben a testvér él és mivel ők ketten vannak, a testvér meg egyedül, a rezsit is 2:1 arányában osztja el az apa.

Nem kötelező ott lakni, de a kérdező mégiscsak ott él. Ez nyilván azt jelenti, neki megéri így is.

Olyan felesleges az apát szidni, hiszen a teljes hátteret senki sem ismeri

2023. aug. 2. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!