Testvéremmel és a barátnőmmel lakunk a lakásban, azzal a különbséggel, hogy tőlünk rezsivel együtt elkér havi 130-160 körül, mert mi ketten vagyunk a nagyobb szobában, addig tesomtol 30-40 ezreket ker havonta, engem meg mindig tud cseszegetni, ha nem időben adom neki stb. Nagyon zavaró ez a kivételezése, de megnéztem a többi kiadó lakast is, sokkal szarabb helyekre lehetne költözni ugyannennyiert, kb mindenki 200 ért akarja kiadni az 50 négyzetméteres lakast amiből a nagymama 2 hete halt ki. Akkor már jobb itt, de ez a kivételezés nagyon zavaró. Alapból normális ha valakitől pénzt szednek ilyen módon a szülei? Nem ez a megélhetése, és ő maga nem albérletben lakik, csak simán elrakja magának mindig amit adok neki.
"Ez a legalja, hogy a sajat gyerekenek penzert adja ki a lakast. "
Ja. Inkabb adná ki idegennek dupla annyiért
2023. júl. 31. 19:27
12/82 anonim válasza:
Az tök normális hogy megosztjátok költségeket.
De a gyerekeken nyerészkedni igen is beteg dolog. A cél az lenne hogy ne csesszék el albérletre a teljes fizetésüket, és tudjanak lakást venni.
2023. júl. 31. 19:38
13/82 anonim válasza:
Nyugdíjas vagyok, nagyon alacsony nyugdíjjal.
A megélhetéshez kevés, és nem nagy lábon.
Viszont sok éve sikerült egy szép garzonhoz hozzájutnom, eddig nem adtam sem el, sem ki, a gyerek lakik ott.
Eladni a mostani inflációs világban nem adnám el, de azért hozhatna mert szükségem van rá.
Igen, kénytelen vagyok saját gyerekemtől pénzt kérni.. Ettől szemét vagyok? Nem keres rosszul.
Te mit tennél?
2023. júl. 31. 19:40
14/82 anonim válasza:
Ha van önálló jövedelmetek, akkor még a "gyereknevelés" egyik utolsó állomásának nevezhető, ha a szülő rá akarja ébreszteni a gyerekét, hogy lassan járuljon hozzá a saját megélhetésének anyagi oldalához. Ami az illeti, hogy a ti és a testvéred "lakbérét" miért úgy állapítja meg, ahogy, az lehet egy elbeszélgetés kérdése, ahol talán tudja indokolni a jelentős különbséget.
2023. júl. 31. 19:42
15/82 anonim válasza:
Igen normàlis
2023. júl. 31. 19:42
16/82 anonim válasza:
Barátnőd jobban tenné, ha lefeküdne néha az öreggel.
2023. júl. 31. 19:48
17/82 anonim válasza:
Ebben a szituációban nem tartom normálisnak hogy a rezsin kívül is pénzt kér, hiszen nincs rászorulva erre az összegre. Az pedig, hogy aránytalanul kéri, már vállalhatatlan. Még úgy sem jön ki, hogy ti ketten laktok a nagyobb szobában.
2023. júl. 31. 19:49
18/82 anonim válasza:
13 helyzete más mint a kérdezőé az nekem rendben van, mégis egy lakásról van ott szó nem meg egy szaros szobáról.
2023. júl. 31. 19:51
19/82 anonim válasza:
Kvázi egy szobát bérelrek ennyiert a pároddal?
Palimadár vagy! Nézegesd még a hirdetéseket.
De tudod ha 200at kérnek, akkor is azt mondom h megéri, mert egy lakást bérelsz annyiert, amiben bem alkalmazkodsz senkihez
2023. júl. 31. 19:51
20/82 anonim válasza:
Hát egyrészt fura, másrészt meg érthető.
Két lehetőség van. Vagy ő egy xarrágó, de akkor szerintem többet kérne vagy a másik lehetőség, hogy valamiért úgy érzi, hogy ezzel taníthat neked valamit. Ezt te látod..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!