Normális ha a saját apám lakbért szed tőlünk?
Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor ilyet látok, hogy volt egy igazi gyökér, defektes osztálytársam és a vállalkozó apja kb mindent alátolt, kocsit, lakást, munkahelyet… erre itt van ez, amikor a szülő lehúzza, kisemmizi a saját gyerekét… előtte meg írják, hogy nem ők egyáltalán nem bánták meg a gyerekvállalást.
Az egy dolog, hogy a rezsit mondjuk elkéri tőletek részarányosan, de hogy konkrét lakbért szedjen…. Én inkább lennék akkor albérletben, aztàn majd lesz valami.. az ilyen “szülő”-vel meg nem állnék szóba többet…
HM. Lássuk csak..
Szóval ha valami tönkre megy, valamit javíttatni kell, akkor úgy gondolod azt csak is édesapádnak kell, nektek nem kell beleszállni?
Én is normálisnak tartom, az összeget mondjuk nem, de a helyzetet igen.
De tudod.. ha nem tetszik lehet cuccolni is..
Tőlem a szüleim elkérték a fizetésem, 95 ezret kerestem akkor, 5 ezret hagytak meg nekem, az elég volt a telefonszámlámra. Apám vállalkozó, jól álltak anyagilag, húgomtól meg nem kértek semmit.
Azóta haladok az életben amióta nincs velük kapcsolatom. Mert akkor is kértek pénzt amikor csak hétvégekre mentem haza. A férjem is azt vallja hogy aki a gyerekétől kér az szemét. Szerintem a rezsibe bele adni egy keveset az reális. De a legtöbb ismerősöm nem kér semmit a gyerekétől hogy ezzel segítse őt. Volt olyan barátnőm aki felépített egy szép házat a szülei udvarában és a szülei nem kértek semmibe, eltartották, hogy tudjon építkezni.
Sok ilyet ismerek, tehát van akinél normális. Változtatni ezen nem tudsz. Biztos nem fog eltekinteni a bérleti díjtól. Ahogy írtad is, máshol sz4rabb helyért kell többet fizetni.
Amúgy ha félre teszi, az is lehet hogy neked teszi félre. Egy ismerősömnek pl félretette az "albi pénzt" az anyja, és amikor elköltözött odaadta neki.
Aki azt írja hogy igen, normális - ezt ugyanaz a hülye írja vagy többen vannak és egymás kezét fogják?
Kérdező, ha félrerakja nektek azt a pénzt, akkor oké, de ennyit elkérni a gyerekedtől... mire kéri el? Csak úgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!