Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális amit az anyám leművelt?

Normális amit az anyám leművelt?

Figyelt kérdés
Ahhoz már hozzászokott, hogy hajnalban ha nincs semmi dolgom aznap, meg szoktam inni pár doboz sört. De most, hogy délutánra, 14 órára dolgozni megyek, amikor megtudta hogy akkor is inni akarok hajnalban (úgyis kimenne addig még 4 doboz is), olyan balhét levert hogy hihetetlen. És teljesen idegbeteg lett. Normális dolog ez?
2023. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
15%
Akik itt válaszolnak, ivott közületek valaki már egyáltalán? Itt nem 4 sör plusz fél liter vodkáról van szó, hanem 4.5% alkoholtartalmú sörről. Ha hajnali 4kor megiszik 4 doboz sört délutàn 2re holtbiztosan kimegy belőle. Tudom mert én meg reggel szoktam piálni, hogy az éjjeli műszakra kijózanodjak. Egy profi alkoholista nagyon is tudja hol a határ, mennyit ihat és mikor kell abbahagynia, hogy xy időpontra kijózanodjon. Ez is egyfajta hobbi, mint az olvasás, festés, futás stb. Mi a piálásban leljük örömünket. Az meg hogy káros... És? Mi nem az? Az olvasás is káros, rontja a látást, a futás koptatja az ízületeket ennyi erővel. Üdv, egy másik alkoholista
2023. júl. 25. 21:43
 42/51 anonim ***** válasza:
87%
Na igen, kedves Márk visszatért. Legalább bevallod hogy alkoholista vagy. Attól mert te csak a piálásban leled örömödet, nem kell mást is rábeszélni. meg még szánalmas is.
2023. júl. 25. 21:46
 43/51 anonim ***** válasza:
73%
Na még egy alkesz haver megjelent
2023. júl. 25. 21:47
 44/51 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen normális amit az anyád leművelt.

Az nem normális amit te leművelsz!

2023. júl. 25. 21:51
 45/51 anonim ***** válasza:
93%
A napi 2-3 doboz sör már bőven kimeríti az alkoholismus fogalmát. A dohányosra is azt mondod függő, ha naponta elszív 3-4 szálat. Semmi különbség a kettő között.
2023. júl. 26. 08:33
 46/51 anonim ***** válasza:
91%

Ó, igen, és iszok én is. Heti 1 max 2 alkalommal kézműves sört vagy egy-egy pohár bort a vacsorához.

Csakhogy ez köszönőviszonyban nincs azzal, amikor valaki 2-3 doboz sörrel kezdi-végzi minden! napját, mert anélkül pl ideges és feszült (marad).

2023. júl. 26. 10:15
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

46

És annál hogy egy napot sem bír ki alkohol nélkül csak az rosszabb amikor az emiatt vagy ennek a következményei miatt másra hárítja a felelősséget.

Ilyenkor meg felesleges nekünk jártatni a szánkat, ő visszaigazolást akart arról hogy neki van igaza, es mindenki más a hülye. Szóval tökmindegy mit mondunk ha figyelmem kívül hagyja csak mert nem az ő nézetein osztozunk.

2023. júl. 26. 10:25
 48/51 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem normális.
2023. júl. 26. 10:35
 49/51 anonim ***** válasza:
78%

Ha úgy ÉRZED, hogy kijózanodtál, nem jelenti azt, hogy a véredből/szondával sem kimutatható az alkohol.

Egy 70 kilós ember óránként ~9 g alkoholt képes lebontani, teljesen független a megevett kajától, tehát 3 doboz 4,5-es sör teljes kiürülési ideje 6 óra.

[link]

2023. júl. 26. 20:41
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Inkább végig sem olvastam a véleményeket

De te bevallod hogy alkoholista vagy és nem látod mi a baj, egyszerűen nem érted hogy ez miért gond

Teljesen normális gondolkodásra vall anyukad viselkedése, a tied viszont beteges, és nem látod be

2023. aug. 2. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!