Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális amit az anyám leművelt?

Normális amit az anyám leművelt?

Figyelt kérdés
Ahhoz már hozzászokott, hogy hajnalban ha nincs semmi dolgom aznap, meg szoktam inni pár doboz sört. De most, hogy délutánra, 14 órára dolgozni megyek, amikor megtudta hogy akkor is inni akarok hajnalban (úgyis kimenne addig még 4 doboz is), olyan balhét levert hogy hihetetlen. És teljesen idegbeteg lett. Normális dolog ez?
2023. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
95%

Igen, mert ha nincs dolgod és már hajnalban az ALKOHOLOS piához nyúlsz, az nem normális. Nem lehet kibírni?

És ha valami váratlan történik? Normális anyád reakciója.

2023. júl. 25. 18:16
 22/51 A kérdező kommentje:
Milyen váratlan
2023. júl. 25. 18:18
 23/51 anonim ***** válasza:
4%
Persze, 100 másik fújja a valamelyik cikkből írt dolgot:D ha valaki beteg akkor már nem tudja saját magától lerakni, ha valaki sokat játszik a gépen vagy rendszeresen ettől még nem lesz függő. Na ilyen példákat vártam volna nem egy rákot ide betolni ami aztán független betegség. De azért jár a taps. Na azt én itt le is zártam.
2023. júl. 25. 18:24
 24/51 anonim ***** válasza:
95%

"nem az a kérdés hogy alkoholista vagyok-e vagy nem, nyilván az, amit az anyám is tud, de rohadtul nem volt igaza, és minek kell balhézni?"

. Szóval az lenne a logikus, hogy anyád végignézi, ahogyan megölöd magad.

2023. júl. 25. 18:26
 25/51 anonim ***** válasza:
89%
Azért alkoholista, mert valószínűleg nem annyira gyökér, hogy ne tudna utánanézni, mennyi idő alatt "megy ki" a szervezetéből az alkohol. Viszont simán kántálja, hogy ugyan már, délutánra már nem számít, hogy hajnalban ittam. Ez egyértelműen kifogáskeresés, hogy mégis ihasson. Abszolút az alkoholizmus vagy bármilyen függőség tüneteibe illik.
2023. júl. 25. 18:28
 26/51 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg ez a Mark valami haverja, vagy maga is iszik, azért nem látja be, hogy nem neki van igaza :D És hogy milyen váratlan dolog kérdező? Van jogsid? Ha valamelyik családtagod kórházba kell vinni és neked kellene vezetni pl erre gondolod. Meg minek hajnalban inni? HAJNALBAN?
2023. júl. 25. 18:30
 27/51 A kérdező kommentje:
Mert unatkozok aludni meg nem bírok akkor már
2023. júl. 25. 18:31
 28/51 anonim ***** válasza:
91%
Akkor menj futni, sétálni, olvass. Annyi mást lehetne a piálás helyett csinálni, ami nem tesz tönkre! Pusztítod az agysejtjeid az alkohollal!
2023. júl. 25. 18:33
 29/51 anonim ***** válasza:
2%
Hát itt sokaknál bebizonyosodott hogy nem csak az pusztítja. Így van alkesz vagyok én is. Hallod kérdező, szerintem itt egy újabb ok arra hogy ma is alkoholhoz nyúlj. :DD Nem mellesleg kérdező, tarts be egy mértéket, aztán nem lesz körülötted gond.. mondjuk így is alkesz maradsz...xd
2023. júl. 25. 18:42
 30/51 anonim ***** válasza:
94%
29. Kezeltesd magad, mert beteg vagy! És ezt nem sértésből mondom és nem is viccből!
2023. júl. 25. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!