Normális amit az anyám leművelt?
Figyelt kérdés
Ahhoz már hozzászokott, hogy hajnalban ha nincs semmi dolgom aznap, meg szoktam inni pár doboz sört. De most, hogy délutánra, 14 órára dolgozni megyek, amikor megtudta hogy akkor is inni akarok hajnalban (úgyis kimenne addig még 4 doboz is), olyan balhét levert hogy hihetetlen. És teljesen idegbeteg lett. Normális dolog ez?2023. júl. 25. 17:07
12/51 anonim válasza:
Mar alapbol az nem normalis, hogy anyukaddal laksz, es meg alkesz is vagy...
13/51 anonim válasza:
10. Mindenki alkoholista, aki rendszeresen fogyaszt alkoholt (bármilyent, lehet ez egy doboz sör is), és erről semmi esetre sem tudna lemondani. Vagyis akkor is megissza a napi adagját ha amúgy tudja, hogy vezetni fog vagy egyéb dolog miatt nem ihatna.
14/51 anonim válasza:
8, én pontosan tudom mi a definicioja, és hozzá is tettem hogy normális ha az anyja azon kiakadt hogy ő munka előtt, közben is akár megiszik annyi meg annyi sört.
15/51 anonim válasza:
Erre csak annyit írok, tessék jobban informálódni és beszélni a fokozatairol. ;)
16/51 anonim válasza:
15. Attól, hogy valaki enyhébb fokozatba sorolható még benne van a betegségben, tehát alkoholista! Ez így oké???
Attól, hogy egy rákos "csak" 1. stádiumú még ugyanúgy rákos!
17/51 anonim válasza:
12. Elég hülye gondolkodásod van ha te arra képes vagy beszólni hogy valaki az anyjával lakik.
19/51 anonim válasza:
Hát itt elég sokunknak van akkor hülye gondolkodása minden esetre én aztán nem állok le vitázni, de mindegy is. A rákot meg ne említsük már ezzel egy lapon könyörgöm.
20/51 anonim válasza:
19. Hát szerintem nem a mindenki a hülye... de ez csak az én véleményem.
És én azért elgondolkoznék a helyedben azon, hogy ha x ember egy állásponton van akkor valószínűleg én tévedek és nem a 100 másik ember! De akár utána is olvashatnál és akkor rájönnél, persze ehhez értened is kéne amit olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!