Normális amit az anyám leművelt?
Figyelt kérdés
Ahhoz már hozzászokott, hogy hajnalban ha nincs semmi dolgom aznap, meg szoktam inni pár doboz sört. De most, hogy délutánra, 14 órára dolgozni megyek, amikor megtudta hogy akkor is inni akarok hajnalban (úgyis kimenne addig még 4 doboz is), olyan balhét levert hogy hihetetlen. És teljesen idegbeteg lett. Normális dolog ez?2023. júl. 25. 17:07
2/51 A kérdező kommentje:
Miért normális? És itt most nem az a kérdés hogy alkoholista vagyok-e vagy nem, nyilván az, amit az anyám is tud, de rohadtul nem volt igaza, és minek kell balhézni?
2023. júl. 25. 17:15
3/51 anonim válasza:
Az nem normális, hogy ennyire alkoholista vagy, nem csoda, ha anyád kiakad miatta.
4/51 anonim válasza:
Az nem normális, hogy ennyit iszol.
5/51 anonim válasza:
Nekem is van alkoholista ismerősöm, és a pia miatt már vagy 20 helyről kirúgták. Ha te is ilyen sorsot akarsz, és tudsz mindig új munkahelyet találni, akkor hajrá, te kis mamahoteles.
6/51 anonim válasza:
Attól mert pár sört megiszol még nem vagy alkesz, majd ha az ital miatt nem lesz munkád meg ezáltal normális életed sem na akkor beszélhetünk alkoholizmusról. Addig max nagy ivó lehetsz. Emellett pedig igen normalis ha anyad kiakad ezen.
7/51 anonim válasza:
Ha hajnalban iszol alkoholt az nem lesz 0 érték délutánig ha szondáznak, szóval tévedsz ha ezt gondolod!
Amúgy nem csoda, hogy kiakadt anyád, hiszen alkoholista vagy!
8/51 anonim válasza:
6, fogalmad nincs, mi az alkoholizmus definíciója. Aki már hajnalban iszik, már függő viszonyban van, akkor is, ha van munkahelye.
9/51 A kérdező kommentje:
"Ha hajnalban iszol alkoholt az nem lesz 0 érték délutánig ha szondáznak" 3 doboz sör simán kimegy teljesen délutánig, főleg hogy éjjel 3-4kor szoktam inni, 10 óra alatt simán kimegy
2023. júl. 25. 17:35
10/51 anonim válasza:
Árulja már el nekem úgy mindenki, hogy honnan kezdődik akkor az alkoholizmus, mert az illető annak vallja magát bár ebből a kis információbol max a sör derült ki ugyebár. Mert látom nagyon sokan nincsenek vele tisztába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!