Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális amit az anyám leművelt?

Normális amit az anyám leművelt?

Figyelt kérdés
Ahhoz már hozzászokott, hogy hajnalban ha nincs semmi dolgom aznap, meg szoktam inni pár doboz sört. De most, hogy délutánra, 14 órára dolgozni megyek, amikor megtudta hogy akkor is inni akarok hajnalban (úgyis kimenne addig még 4 doboz is), olyan balhét levert hogy hihetetlen. És teljesen idegbeteg lett. Normális dolog ez?
2023. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
6%
És mégis, miféle betegséggel diagnosztizálsz engem? mert én especiál teljesen rendben vagyok. Egyszerűen már nem veszem komolyan amit írtok. Megsem kérdezem hány éves vagy, de van egy sejtésem.
2023. júl. 25. 18:47
 32/51 anonim ***** válasza:
93%
#31: mégis visszaírsz...
2023. júl. 25. 18:50
 33/51 anonim ***** válasza:
16%
Komoly gondok törtek felszínre, van egy pár ahogy látom. Na további szép napot!
2023. júl. 25. 18:58
 34/51 anonim ***** válasza:
94%

Mark

Vicces hogy te dobálózol életkorral, holott egy felnőtt embernek már tudnia kéne nemet mondani a piára. Főleg ha aznap dolgozik, netán meg vezet is. Mert egy felnőtt ember gondol a következményekre is. Meg jösz itt azzal hogy cikkeket mutatnak be hogy honnan kezdődik az alkoholizmus, háborogsz de te igazából a saját szavadon kívül más bizonyítékot nem mutattál fel.

Kérdező

Anyukád reakciója normális, a tiéd viszont nem, mert nem látod be hogy a baj veled van.

2023. júl. 25. 19:07
 35/51 anonim ***** válasza:
22%
Én abszolut nem háborgok, leírtam a legelső válaszomat ehhez amiből kiragadtam egy-két részt. Talán értelmezni is kellene, azt én belátom hogy utána már nem is olvastam azt hogy a kérdező saját maga is leírta hogy alkesz! Na és itt kezdődött el a mizéria kedves íro ezzel kapcsolatban amikor leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban. Valahogy aztán senki sem jött azzal hogy figyelj kedves Márk, a kérdező maga írta le hogy alkesz.. Akkor itt jön egy újabb megtiszteltetés mindenki számára hogy elsiklottunk a dolgokon. Nem ragozom tovább. Szerintem a kezeltessem magam rész után már megbocsáss de fogok is dobálózni. Én elsiklottam egy infón, az ha ő hajnalban iszik nem egy egészséges dolog már de ott van pár hozzászólás ahol jeleztem is felé. :)
2023. júl. 25. 19:22
 36/51 anonim ***** válasza:
79%
en anyad helyeben reg kiraktalak volna. Vagy az alkohol vagy az otthon lakas. ennyi
2023. júl. 25. 20:18
 37/51 anonim ***** válasza:
Ideje költözni és nem lesz iylen gondod.
2023. júl. 25. 20:48
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Emberünknek nem ez az első kérdése amúgy

2023. júl. 25. 21:06
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Mert vagy tudja, hogy nem normális, és el van bizonytalanodva, vagy azt hiszi, okés, és azt akarja magával elhitetni, hogy más is normálisnak gondolja ezt a viselkedést, pedig nem az!
2023. júl. 25. 21:09
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ennél a kérdésnél megnyilvánult inkább az utóbbi a helyzet.
2023. júl. 25. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!