Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kéne zsebpénzt...

Szerintetek kéne zsebpénzt kapniuk a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól viselkedő, rendes két otthon szüleivel lakó tinédzserről van szó. Egyik 17 éves, másik 19. Még sosem kaptak zsebpénzt. Nincsenek nagy igényeik, nem járnak koncertekre, bulikra, fesztiválokra, nem járnak drága helyekre. Abszolút semmi rosszat nem csinálnak, nem tékozolnak. Apuka nem akar nekik zsebpénzt adni, mondván minek azt. Szerintetek kéne kapniuk azért zsebpénzt a szüleiktől?
2023. júl. 18. 14:03
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is úgy tűnik, hogy valamelyik gyerek a kérdező.
2023. júl. 18. 18:36
 42/47 anonim ***** válasza:
16%
19 évesen égett volna a fejem h ruhára a szüleimtől kérek lóvét, pedig biztos adtak volna, de nekem evidens volt h az ilyen dolgokat már magamnak kell megkeresni.
2023. júl. 18. 18:46
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

esetleg a gyerek tényleg? de akkor se értem, 17 éven át nem hiányzott hogy legyen zoknija?!

nekünk amúgy sose volt zsebpénzünk, ha szükségünk volt valamire, kértünk és kaptunk. kivéve persze ha nettó hülyeség az ősök szerint, akkor várhattunk a szülinapi pénzekre.

2023. júl. 18. 23:26
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is megvan nekik minden felesleges külön pénz.
2023. júl. 19. 01:30
 45/47 anonim ***** válasza:
68%
Ha nagyon jól viselkedő gyerekek akkor mire kéne nekik zsebpénz?
2023. júl. 19. 08:14
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt, nem nagy összeg, de ha pl beültünk volna kávézni suli után a barátnőkkel legyen miből, vagy elmentünk volna sütizni - ilyenekre.

De mindig beosztottam, mert apa egyedül nevelt, így tudtam, hogy fele keresetből kell élni - az árvasági egyhavi ételre nem volt elég már akkor sem :D :/

2023. júl. 19. 09:30
 47/47 anonim ***** válasza:
76%

"az árvasági egyhavi ételre nem volt elég már akkor sem :D :/"

Az árvaellátás az elhunyt szülő jövedelmének fuggvenye....

2023. júl. 19. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!