Szerintetek ciki, ha egy nő nem tud/nem akar főzni és gyereke is van?
Nem tudom, hogy az emberek maguktól keresik a feszkót vagy az agressziót vagy már annyira természetes, hogy mindenbe ezt látják bele?
Az, hogy hogy értelmezted a válaszom, a te dolgod.
Látod ugye, hogy 8 oldalon keresztül megy a teljesen ellentétes véleménynyilvánítas és a gyilok.
Pedig csak 2-3 választ olvastam az első oldalon.
Te hogy érzed, kaptál erre a kérdésedre választ?
Vagy megtanulunk végre élni, eldönteni, hogy főzünk-e, van-e kedvünk, akaratunk, és nem pakoljuk ki idegeneknek, ahol mindenki úgy reagál rá, ahogy éppen ő van és amit születésétől neveltek bele a főtt étellel kapcsoltban.
Ezért rossz döntés ide ilyet írni.
#75 Tessék, megkönnyítem a helyzeted, nem kell visszalapoznod. Ezekre válaszolj, légy oly kedves, mivel én is válaszoltam a te kérdéseidre. (Még ha a válaszaim nem is jutottak el az agyadig)
• Miért nem a saját életeddel foglalkozol?
• Miért pofázol bele mások életébe?
• Miért nem főzöl te a gyerekre, ha ennyire szívügyed, hogy minden nap főtt ételt egyen? (Azt a választ nem fogadom el, hogy mert nem a te dolgod, mivel az életükbe belepofázni sem a te dolgod, mégis megteszed.)
#79 Tehát nem tudod megválaszolni a kérdéseimet. Nem vagyok meglepve. Megválaszolom én:
• Azért nem a saját életeddel foglalkozol, mert egy megkeseredett vén banya vagy, akinek kényelmesebb mások életét fikázni ahelyett, hogy a saját elcseszett életében rakna rendet.
• Azért pofázol bele mások életébe, mert
1. kurvára unatkozol, gondolom a kutya nem néz feléd
2. azt gondolod, hogy te mindenkinél, mindent jobban tudsz, és mivel mellőzött vagy, ezért valamivel bizonyítani próbálod magad és a világ felé, hogy igenis érsz valamit. De ahelyett, hogy valóban tennél valamit - például megsütnéd azt a rántotthúst a gyereknek - másokat oktatsz ki, húzol le és próbálsz beleugatni az életükbe, dirigálni nekik, hogy mit hogyan kellene csinálniuk. Csodálkozol azon, hogy senki nem kíváncsi rád? Csak egy púp vagy mindenki hátán.
• Azért nem főzöl te a gyerekre, mert az egész hisztid nem arról szól, hogy a gyerek nem eszik elég főtt ételt. Ez csak egy ürügy arra, hogy a gyerek anyját alázhasd, köpködhest, mert ki nem állhatod őt. Te magasról leszarod azt, hogy a gyerek eszik-e rendesen. Ha nem így lenne, nem itt sípolnál, hanem vinnéd neki a palacsintát és a rántott húst. Vagy átvinnéd magadhoz és együtt sütnétek-főznétek.
Egy kérdésem maradt, bár mivel már az előzőekre sem tudtál válaszolni, kétlem, hogy erre tudsz majd: miért gyűlölöd azt a nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!