Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ciki, ha egy nő...

Szerintetek ciki, ha egy nő nem tud/nem akar főzni és gyereke is van?

Figyelt kérdés
A kisgyerek már szóvá tette, de az anyukát csak felhergeli ezzel. A gyerek 11 éves. Egyedül neveli de van segítsége.

2023. júl. 12. 12:13
 71/102 anonim ***** válasza:
15%
Életed egyik legrosszabb döntése volt ezt itt megkérdezni.
2023. júl. 12. 15:07
 72/102 A kérdező kommentje:
71 neked meg biztos az egyik legjobb, hogy hozzászólhattál.
2023. júl. 12. 15:09
 73/102 anonim ***** válasza:
60%
#70 Én már megválaszoltam, de látom nem sikerült felfogni, szóval neked nehéz a felfogásod. Arról nem is beszélve, hogy te meg még mindig nem tudtál az én kérdéseimre válaszolni. Menni fog? Vagy csak követelzőni és toporzékolni tudsz?
2023. júl. 12. 15:18
 74/102 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom, hogy az emberek maguktól keresik a feszkót vagy az agressziót vagy már annyira természetes, hogy mindenbe ezt látják bele?

Az, hogy hogy értelmezted a válaszom, a te dolgod.

Látod ugye, hogy 8 oldalon keresztül megy a teljesen ellentétes véleménynyilvánítas és a gyilok.

Pedig csak 2-3 választ olvastam az első oldalon.

Te hogy érzed, kaptál erre a kérdésedre választ?

Vagy megtanulunk végre élni, eldönteni, hogy főzünk-e, van-e kedvünk, akaratunk, és nem pakoljuk ki idegeneknek, ahol mindenki úgy reagál rá, ahogy éppen ő van és amit születésétől neveltek bele a főtt étellel kapcsoltban.

Ezért rossz döntés ide ilyet írni.

2023. júl. 12. 15:20
 75/102 A kérdező kommentje:
73 nagyon szánalmasan viselkedsz. Gondolom otthon is elég elviselhetetlen lehetsz...már ha lakik veled bárki egyáltalán! Ennyire unatkozol, hogy ha már nem érkezik válasz 5 percen belül, egyből kérdőre vonod az embert? Nagyon ráérsz...mások sem nagyon pontozzák fel a kommentjeidet, nem tűnt még fel? Na hordd el magad :)
2023. júl. 12. 15:22
 76/102 anonim ***** válasza:
34%
#75 Válaszolni a kérdéseimre megy-e, vagy csak a mellédumáláshoz és mások életébe beleavászkodáshoz értesz? Ennyire nehezeket kérdeztem? Vagy a felfogásod ennyire nehéz? Idemásoljam a kérdéseimet?
2023. júl. 12. 15:24
 77/102 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon gáz. mama álljon oda őlustasága elé, hogy holnaptól nem tud főzni, elfelejtette.
2023. júl. 12. 15:24
 78/102 anonim ***** válasza:
34%

#75 Tessék, megkönnyítem a helyzeted, nem kell visszalapoznod. Ezekre válaszolj, légy oly kedves, mivel én is válaszoltam a te kérdéseidre. (Még ha a válaszaim nem is jutottak el az agyadig)

• Miért nem a saját életeddel foglalkozol?

• Miért pofázol bele mások életébe?

• Miért nem főzöl te a gyerekre, ha ennyire szívügyed, hogy minden nap főtt ételt egyen? (Azt a választ nem fogadom el, hogy mert nem a te dolgod, mivel az életükbe belepofázni sem a te dolgod, mégis megteszed.)

2023. júl. 12. 15:27
 79/102 A kérdező kommentje:
76 hordd el magad...nem vagyok rád kíváncsi! Mit nem értesz ezen? De kötekedni azt tudsz. Meg majmolni. Tedd már túl magad rajta, hogy nem érdekel a mitugrászkodásod!
2023. júl. 12. 15:28
 80/102 anonim ***** válasza:
46%

#79 Tehát nem tudod megválaszolni a kérdéseimet. Nem vagyok meglepve. Megválaszolom én:

• Azért nem a saját életeddel foglalkozol, mert egy megkeseredett vén banya vagy, akinek kényelmesebb mások életét fikázni ahelyett, hogy a saját elcseszett életében rakna rendet.

• Azért pofázol bele mások életébe, mert

1. kurvára unatkozol, gondolom a kutya nem néz feléd

2. azt gondolod, hogy te mindenkinél, mindent jobban tudsz, és mivel mellőzött vagy, ezért valamivel bizonyítani próbálod magad és a világ felé, hogy igenis érsz valamit. De ahelyett, hogy valóban tennél valamit - például megsütnéd azt a rántotthúst a gyereknek - másokat oktatsz ki, húzol le és próbálsz beleugatni az életükbe, dirigálni nekik, hogy mit hogyan kellene csinálniuk. Csodálkozol azon, hogy senki nem kíváncsi rád? Csak egy púp vagy mindenki hátán.

• Azért nem főzöl te a gyerekre, mert az egész hisztid nem arról szól, hogy a gyerek nem eszik elég főtt ételt. Ez csak egy ürügy arra, hogy a gyerek anyját alázhasd, köpködhest, mert ki nem állhatod őt. Te magasról leszarod azt, hogy a gyerek eszik-e rendesen. Ha nem így lenne, nem itt sípolnál, hanem vinnéd neki a palacsintát és a rántott húst. Vagy átvinnéd magadhoz és együtt sütnétek-főznétek.

Egy kérdésem maradt, bár mivel már az előzőekre sem tudtál válaszolni, kétlem, hogy erre tudsz majd: miért gyűlölöd azt a nőt?

2023. júl. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!