Szerintetek ciki, ha egy nő nem tud/nem akar főzni és gyereke is van?
Figyelt kérdés
A kisgyerek már szóvá tette, de az anyukát csak felhergeli ezzel. A gyerek 11 éves. Egyedül neveli de van segítsége.2023. júl. 12. 12:13
101/102 anonim válasza:
#80-as te egy nagyon jampi gyerek vagy. :D pozitív értelemben
102/102 anonim válasza:
hát elvárják hogy egy anya értsen a szinte alapvető dolgokhoz, kell azért hogy a gyerek jó példát lásson, meg hát nem etetheti folyton mekis kajával vagy zacsis levessel.. én nemrég tanultam meg főzni és rájöttem hogy egyáltalán nem jön be, szóval nem is fogok olyanokat bevállalni, mint pl feleség lenni olyan férfi mellett akinek nincs ideje főzni, pedig kéne rá mert dolgozik.. ugyanez, ha pl gyereket akarsz akkor legyél is egy jó anya, ha meg véletlenül jött össze, alkalmazkodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!