Szerintetek ciki, ha egy nő nem tud/nem akar főzni és gyereke is van?
#30 "Az anyuka csak félállásban van bejelentve, tehát a munkában nem merül ki nap mint nap" - ez megint egy olyan dolog, ami rohadtul nem rád tartozik és nem te fogod megítélni azt sem, hogy mennyire merül ki a munkájában.
Apukánál mikor van ott? Két hetente 2 napot? Lehet akkor váltani osztott felügyeletre 1 hét itt, 1 hét ott. Lehet, hogy anyukának is megjönne a kedve a főzéshez, ha több ideje lenne minden másra is.
Kérdező, nálunk hasonló volt a helyzet, sógornőmre anyós főzött. Az tette be nálam a kiskaputa, mikor megtudtam, hogy anyós azért mondta le a gyógyfürdőt, amire hónapokat várt, mert hát főzni kell. Akkor azt mondtam, teszek rá, haragudjon rám a sógornőm, akkor se fogom elnézni, hogy a 82 éves anyósom áll a panelszaunában nyár közepén a tűzhely mellett. (teszem hozzá, azóta rég mi gondozzuk anyóst)
Szóval el tudokképzelni helyzetet, amikor egy hozzátartozónak bizony ez böki a csőrét.
A történet szempontjából teljesen mindegy, hogy özvegy, vagy csak elhagyták.
A gyerek nála van elhelyezve, ő kapja a gyerektartást (vagy nem kapja, de akkor eljárhat miatta) neki kötelessége enni adni a gyereknek.
Nem vagyok nőellenes, én is nő vagyok, de az én volt férjem pl. külföldön dolgozik és él az új családjával, eszembe nem jutott soha olyan elmebeteg ötlet, hogy ugyan már ugorjon ide főzni Pistikének, mert éhes!
Milyen nyakatekert marhaság ez már?
Ha van olyan anyagi helyzetben,hogy finanszírozza az éttermi,vagy a rendelt kaját,és étkeznek normálisan,akkor nem gáz.
De a gyerekkorhoz hozzá tartoznak,hogy anya főz,finom illatok. Szerintem is egy kicsit fura/ciki az,ha a gyerekem oda jönne,hogy készítsek neki valami ételt (pl:palacsinta),és nem csinálnék neki.
Viszont,ez az saját élete/életük és ha nekik ez az életmód megfelel,az ő dolgok,nem tudsz ezzel mit kezdeni. Annyit érsz el vele,hogy saját magadat felidegesíted,majd kiírod a kérdést gyakorira,hogy még másik jó pár ember is felhergelje magát,ennek pedig semmi értelme.
Biztos, hogy le leszek pontozva, de azért szólok hozzá ilyen témához (nem szoktam), mert pontosan tudom, hogy miről van szó. Feleségemmel 23 éve vagyunk együtt és nem igazán főz. Nem is igazán tud, de főleg nem akar.
Ez az egyik fele a dolgoknak. A másik pedig az, hogy van sok jó tulajdonsága ezen kívül. Nagyon jószívű, türelmes, dolgos, ő az egyetlen aki nem fordult el tőlem, mikor rákos lettem. Kitartott végig a rosszban, ami nem 1-2 hónap volt, hanem évek. Szólhattam neki éjjel bármikor, hogy ki kell mennem wc-re, mert egyedül nem tudtam, sosem volt egy rossz szava se ezzel kapcsolatban, csak a szemén láttam, hogy azért nem sír, hogy engem ne keserítsen el mégjobban. Közben felépültem és leszarom, hogy nem főz. Itt is szeretném megköszönni neki (sose fogja elolvasni), hogy kitartott mellettem.
#34 Egyáltalán nem mindegy. Attól, hogy a te exed külföldre költözött, a kérdező által ócsárolt nő exe még lehet, hogy csak két utcával lakik arrébb.
Ez a te érvelési hibád:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!