Szerintetek ciki, ha egy nő nem tud/nem akar főzni és gyereke is van?
#48 Mintha te válaszoltál volna a kérdéseimre. :) De tessék: azért nem szakadok le innen, mert mint írtam a #20-as hozzászólásomban:
"utálom, hogy a nők felé 6 millió elvárás van támasztva - ebből csak egy a főzés - és ha nem felelnek meg maradéktalanul mindegyiknek, akkor megy a sárdobálás."
Nem érdekel a véleményem, mert nem állok be melléd köpködni azt a szerencsétlen nőt. Miért írsz ki nyilvános kérdést, ha csak azokat a válaszokat fogadod el, amik neked tetszenek?
És akkor most válaszolhatsz te is az eddigi kérdéseimre (én is megtettem):
• Miért nem a saját életeddel foglalkozol?
• Miért pofázol bele mások életébe?
• Miért nem főzöl te a gyerekre, ha ennyire szívügyed, hogy minden nap főtt ételt egyen? (Azt a választ nem fogadom el, hogy mert nem a te dolgod, mivel az életükbe belepofázni sem a te dolgod, mégis megteszed.)
Szóval?
Nem ciki, csak fura, mert ha gyereke van, akkor kötelessége a testi-lelki egészségéről gondoskodni, és ebbe beletartozik az is, hogy minőségi táplálásban részesíti. Persze ha megengedheti magának, hogy nap mint nap valami szuper helyről rendeljen, ahol az étel tartalmaz mindent, amire egy fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van, akkor az ő dolga, de ha nem ez a helyzet, akkor furcsa. 80 éves nagyszülőtől várni a kaját mindig, na az ciki.
Ugyanez lenne a felállás akkor is, ha az említett szülő az apa lenne, nem az anya.
Kérdező, gondolom te a nő anyósa vagy. Mi lenne, ha ócsárolás helyett inább arra biztatnád a gyereket, hogy beszéljen az exével, hogy ez mennyire nem jó hosszú távon? Néha pedig nyugodtan főzhetsz a gyereknek te is.
Az se baj manapság ha szeggzi képeket árul magáról,és így tud miből rendelni.
Elvégre ebben a században már minden elfogadott,és relatív nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!