Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám adott 2 hetet és kirúg a...

Apám adott 2 hetet és kirúg a lakásból, mentális beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Apám ordibált velem fuggetlen dolgokról, én meg mondtam hogy hagyjál, 4 féle gyógyszert szedek. részben miatta mer nem bírom.Bátyám Luxembourgban él és most tudta meg hogy elázott a lakása egy része. Ma megy haza alapból.

Nincs munkám, semmim, 0, nyiff-nyaffogok biztos ezt mondjátok. De ki lettem küldve az utcára, adott 30 000 forintot hogy vegyek pár dolgot és huzzak el.

Nem lesz TB-m, gyógyszerek brutál árak lesznek. Nem tudok kire számítani. Nagyszüleim apám pártját fogja, bátyám a viztócsával van elfoglalva.

Mondtam neki neked fura egy prioritási rended van, öcséd utcára megy te meg a tócsád miatt aggódsz a legjobban és amikor én beszélek akkor "hagyjál" de amikor a tócsáról van kép akor mutogatja. Tudják hogy ment. beteg vagyok, szívproblémás, és többféle bőrproblémám van amik megint gyógyszer. Több gyógyszert szedek és nem fogok tudni menni szakrendelésekre csak brutál áron, senki nem vesz fel melóba mert pszichotikus vagyok meg ilyenek.

Kire számíthatok? Kit érdekel? Hova menjek? Erdő? Most veszem a hálózsákot meg ilyenek de nemtom... már rég nincs semmihez kedvem. Lehet ez az utolsó fejezet.

2023. júl. 11. 11:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
68%
Szakértői bizottság mit mond?
2023. júl. 13. 05:40
 32/35 anonim ***** válasza:
20%

Csak annyit kívánok nektek, hogy ha egyik családtagjaitok nem, de ti legyetek skizofrének. És fújjátok magatoknak ezeket a hülyeségeket amiket ide írtok.

Megtörtént, és bocsi, de mennem kell dolgozni. Ja bocs, te nem tudod az milyen.

2023. júl. 13. 05:57
 33/35 anonim ***** válasza:
76%

Van egy megoldás a hajléktalanná válás elkerülésére: hitesd el az orvosaiddal, hogy öngyilkos akarsz lenni napokon belül. Természetesen még véletlenül se kísérelj meg öngyilkosságot! De a mostani protokoll szerint akut öngyilkossági veszély esetén bevisznek a pszichiátriára. Ott kapsz gyógyszereket és időt arra, hogy megtervezd-akár orvosi segítséggel-a további életedet.

Ha nem ezt választod, a Családsegítő Szolgálathoz fordulj, valamint keress egy jobb hajléktalanszállót. Egyházaknál is érdeklődhetsz segítség után.

Amit ne tegyél: ne hallgass a fentebbi, rosszindulatú hozzászólókra. Ezek nem tudják, milyen az, amikor valaki munkaképtelen. Írod, hogy mentális és testi betegségeid egyaránt vannak. Ezekkel valóban nagyon nehéz elhelyezkedni. Én együttérzek Veled. Ne add fel, jobbulást kívánok!

2023. júl. 14. 17:07
 34/35 anonim ***** válasza:
69%

Előző vagyok. Még egy lehetőség eszembe jutott: birtokvédelmi eljárást kezdeményezhetsz, ha a szüleid lakásába vagy bejelentkezve, pláne, ha gyerekkorodtól ott éltél és sose költöztél el onnan.

Ehhez csak annyi kell, hogy a lakcímkártyád oda legyen érvényes.

Érdeklődj településed jegyzőjénél.

2023. júl. 14. 17:37
 35/35 anonim ***** válasza:
60%

Még valami: jogilag elég nehéz a helyzet, de nem lehetetlen:

[link]

Ha ügyes vagy, évekig el tudod húzni a kilakoltatást és addig talán sikerül találnod valami lakhatási lehetőséget és jövedelmet.

2023. júl. 14. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!