Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám adott 2 hetet és kirúg a...

Apám adott 2 hetet és kirúg a lakásból, mentális beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Apám ordibált velem fuggetlen dolgokról, én meg mondtam hogy hagyjál, 4 féle gyógyszert szedek. részben miatta mer nem bírom.Bátyám Luxembourgban él és most tudta meg hogy elázott a lakása egy része. Ma megy haza alapból.

Nincs munkám, semmim, 0, nyiff-nyaffogok biztos ezt mondjátok. De ki lettem küldve az utcára, adott 30 000 forintot hogy vegyek pár dolgot és huzzak el.

Nem lesz TB-m, gyógyszerek brutál árak lesznek. Nem tudok kire számítani. Nagyszüleim apám pártját fogja, bátyám a viztócsával van elfoglalva.

Mondtam neki neked fura egy prioritási rended van, öcséd utcára megy te meg a tócsád miatt aggódsz a legjobban és amikor én beszélek akkor "hagyjál" de amikor a tócsáról van kép akor mutogatja. Tudják hogy ment. beteg vagyok, szívproblémás, és többféle bőrproblémám van amik megint gyógyszer. Több gyógyszert szedek és nem fogok tudni menni szakrendelésekre csak brutál áron, senki nem vesz fel melóba mert pszichotikus vagyok meg ilyenek.

Kire számíthatok? Kit érdekel? Hova menjek? Erdő? Most veszem a hálózsákot meg ilyenek de nemtom... már rég nincs semmihez kedvem. Lehet ez az utolsó fejezet.

2023. júl. 11. 11:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
Van skizofrén ismerősöm. Amikor a szülei kitették, hajlétalan szállóról járt be dolgozni. A munlahelyén senki sem tudta. Utána lett egy élettársa. Együtt mentek albérletbe. Ja, ha valamiért a melóhely megszűnt, otthagyta, kórházba került és kitették, bármi, akkor keresett másikat. Igaz nem válogatott, minden egyszerű munkát elvállalt.
2023. júl. 11. 19:08
 22/35 anonim ***** válasza:
49%

Ezek milyen undorító kommentek?

"lusta vagy" "semmirekellő" "nem akarsz dolgozni" "én is skizofrén vagyok és járok dolgozni" "van skizofrén ismerősöm és semmi baja"

Akkora kamugépek vagytok meg feszkó gyártók hogy kikéne rakni titeket a szemetesbe.

Tudjátok egyáltalán milyen fajta skizofréniával rendelkezik?

Nem írta le, hogy annyira szar neki hogy megy erdőbe és tudjátok mi lesz?

Nem gondoljátok hogy ha tudna dolgolzni akkor dolgozna?

Több fajta skizofrénia létezik nem az a kamu amit beböffentettetek ide.

Nézzetek youtube-on hebephrenic vagy catatonic schizophreniát, meg alapból a negatív és pozitív tüneteit. És majd én elküldelek dolgozni megy lustaságnak nevezlek és semmirekellőnek és hogy nem akarsz dolgozni mert inkább otthon lógatod a lábad.

Megkérek egy moderátort hogy rakja át az egészet a mentális betegség kategóriába mert ti eszméletlen bunkók vagytok. Hihetetlen.

Tényleg kéne egy általános műveltség a mentális betegségekről Magyarországon, vagy ez egy ilyen általános elfogadott közhiedelem mindennek ellenére?

Menjetek be bármelyik pszichiátriára, nézzétek meg milyen páciensek vannak ott. Nem? Nem mentek? Oh. Arra nincs idő meg kedv mi? Kitisztulna a mocsokkal teli szemetek az fix.

Őcsém van a családomban paranoid skizofrén. Lehetetlen vele mit kezdeni sokszor. Legtöbb idejét a kórházakban tölti ahol látogatjuk, magányos. De nem lehet mit kezdeni vele mert eszméletlen dolgokat képzel be. Lehallgatják meg figyelik, a telefonján a kamerán figyelik, a párnájában agyrázó készülék van, ilyenek. Állandóan leinjekciózzák antipszichotikummal. Egy élő saláta már szomorú ezt mondanom. Nincs lelke semmilye. Nem 2 éve van hátra, hanem vagy 60 és egyre rosszabb lesz. Aztán amikor kijön akkor nekünk kell gondoskodni róla, beszarik, behugyozik, rombol.

Szóval 15-ös válaszoló, te menj el a francba.

Legalább adnak morfiumot amitől eufórikus és alig van/nincs fájdalma a 46 (46!) éves húgodnak, majd alszik utána és legalább tudsz vele beszélni. Tudatánál van és megért téged, kegyetlen a tüdőrák és sajnálom. De ne nézd le másnak a problémáját úgy hogy fogalmad sincs miről beszélsz és flegmázol utána meg hogy neked a legrosszabb és jaj istenem sápitozol.

Szerinted én nem veszítettem el az öcsémet már 16 éves korában? 16 évesen? Nem 46! Gyerek volt még ember. Érdemel gyerek ilyet? Szórakoznia kéne meg ilyenek te meg itt rikácsolsz hogy milyen lusta a kérdező aki lehet hasonló helyzetben van. És ez a többieknek is szól. Tanácsot kért kihez fordulat ti meg széthordjátok mint egy darab szart.

Szép és lelkiismeretes emberek vagytok. Igazi empátia és együttérzés, na meg a másik helyzetébe belegondolás/utánaérdeklődés az a perfekcionizmus nálatok ahogy látom.

Áh nem. Egyből mentális beteg? = lúzer, semmirekellő, haszontalan

Átlag...

Tanuljatok és ne bunkózzatok meg flegmázzatok. Lehet a kérdező keresőképtelen szinte állandóan mert kórházban kell lennie.

Kérdező, nincs semmi nagyszülők vagy távoli rokon aki tud segíteni? Senki? Milyen fajta skizofréniád van ha még nem tűntél el? Ha nincs lakhatásod menj kórházba. Neked szükséged van gyógyszerre naponta, ha akár egy napot kihagysz betegségedtől függően ki is rúghatnak bárhova mész. A legtöbb skizofrén gyakran megy kórházba, és az a pénz amit kapnak szarra sem elegendő akármit írnak ezek a féleszűek itt. Nem fogsz tudni egyedül albit fizetni, kaját mellé, rezsi meg minden. De nem akarlak felkavarni, távoli rokonok esetleg tudnak segíteni? Amúgy a szülők is jó nagy szemetek, bocsánat.

2023. júl. 11. 23:47
 23/35 anonim ***** válasza:
60%

23, vedd magadhoz.

Biztosan nem munkaképtelen, ha az lenne, nem lenne gond pl a tb, hiszen az ellátása (rokk-rehab) biztosítja az eü szolgáltatásra való jogosultságot.

2023. júl. 12. 05:29
 24/35 anonim ***** válasza:
52%

25

Olvasni tudsz? Ő maga írta: "Nem lesz TB-m, gyógyszerek brutál árak lesznek. Nem tudok kire számítani."

Inkább pont az ellenkezője amit írsz.

Ezt te vedd magadhoz.

Egyébként az átlag véleményhez ennél a kérdésnél írtam a 23-mas kommentem.

És még a többi undormány komment fel van szavazva az mégundorítóbb.

Betegebbek vagytok mint ez a szegény aki kilátástalan skizofrén, de tényleg. Csak mázlitok van mert volt apuci anyuci aki nem rúgott ki meg pénzelte a sulidat suliaitokat.

2023. júl. 12. 06:21
 25/35 anonim ***** válasza:
72%

igen, tudok olvasni, és veled ellentétben értem is.

Ha olyan állapotú, hogy munkaképtelen, akkor kap valamilyen ellátást, ami alapján biztosított az eü ellátása. Magyarul ha most az apja fizeti utána az eü szolgot, akkor egyszerűen büdös a munka.

2023. júl. 12. 07:38
 26/35 anonim ***** válasza:
66%

Te már írtál ki kérdést kb egy hónapja, akkor megmondtuk, hogy nagyon gyorsan keress melót, mert apád nem nézi el már sokáig a sgg meresztésedet.

Igazunk lett, és neki is tök igaza van.

Te a mentális betegségedre fogva otthon lébecolsz álló nap, és azon kívül, hogy itt szidod őt, aki ELTART, semmit nem csinálsz.

Nagyon helyes, hogy apád ezt nem tűri el tovább, én sem tűrném.

Felnőtt vagy, menjél melózni - a szorongás meg a gyógyszerek nem ok, hogy otthon feküdj egész nap.

2023. júl. 12. 08:01
 27/35 anonim ***** válasza:
70%

23-as, akkor vedd magadhoz, fizesd a gyógyszereit, a rezsijét, míg ő fekszik az ágyban és gamel egész nap.

Én is beteg vagyok, kezdve sokízületi gyulladással, ami borzalmasan tud fájni, mégis dolgozom, nem nyekergek, hogy tartsatok el.

2023. júl. 12. 08:04
 28/35 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerű a képlet, mert ha totálisan életképtelen vagy és beteg, akkor leszázalékolnak/intézményben a helyed. Ha nem, akkor meg el kell foglalnod a helyed a társadalomban, pont úgy, ahogy mindenki másnak: a képessége és állapota szerint megtalálni a módját, hogy boldoguljon. Most konkrétan mindenkinek csak kolonc vagy: a családodnak és a társadalomnak egyaránt, és magadért sem akarsz semminemű felelősséget vállalni. A két szép szemedért senki nem fog eltartani és tetőt tenni a fejed fölé, mutogathatsz , ahova akarsz, de felnőtt cselekvőképes emberért senki más nem felelős saját magán kívül, ezt kellene belátnod. Ha nem megy, csak magadnak ártasz vele.
2023. júl. 12. 08:56
 29/35 anonim ***** válasza:
67%

Nem fura neked, hogy a saját családodban mindenki szarik a fejedre meg a gondjaidra? Nem gondolkoztál el azon, hogy esetleg okkal teszik és magadban keresd a problémát?

Szerintem te csak kifogásokat keresel, élősködsz másokon, b.szol dolgozni, de cserébe baromi sokba kerülsz és vannak elvárásaid. Szerintem ezt unták meg a rokonaid.

2023. júl. 12. 20:15
 30/35 A kérdező kommentje:

Na jólvan, bármit írok, ti semmibe nem gondoltok bele. Fújjátok a magatokét. Egyébként nem én írtam ki a kérdést meg le is szrom.

Csak annyit kívánok nektek, hogy ha egyik családtagjaitok nem, de ti legyetek skizofrének. És fújjátok magatoknak ezeket a hülyeségeket amiket ide írtok.

Örüljetek magatoknak.

2023. júl. 13. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!