Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám adott 2 hetet és kirúg a...

Apám adott 2 hetet és kirúg a lakásból, mentális beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Apám ordibált velem fuggetlen dolgokról, én meg mondtam hogy hagyjál, 4 féle gyógyszert szedek. részben miatta mer nem bírom.Bátyám Luxembourgban él és most tudta meg hogy elázott a lakása egy része. Ma megy haza alapból.

Nincs munkám, semmim, 0, nyiff-nyaffogok biztos ezt mondjátok. De ki lettem küldve az utcára, adott 30 000 forintot hogy vegyek pár dolgot és huzzak el.

Nem lesz TB-m, gyógyszerek brutál árak lesznek. Nem tudok kire számítani. Nagyszüleim apám pártját fogja, bátyám a viztócsával van elfoglalva.

Mondtam neki neked fura egy prioritási rended van, öcséd utcára megy te meg a tócsád miatt aggódsz a legjobban és amikor én beszélek akkor "hagyjál" de amikor a tócsáról van kép akor mutogatja. Tudják hogy ment. beteg vagyok, szívproblémás, és többféle bőrproblémám van amik megint gyógyszer. Több gyógyszert szedek és nem fogok tudni menni szakrendelésekre csak brutál áron, senki nem vesz fel melóba mert pszichotikus vagyok meg ilyenek.

Kire számíthatok? Kit érdekel? Hova menjek? Erdő? Most veszem a hálózsákot meg ilyenek de nemtom... már rég nincs semmihez kedvem. Lehet ez az utolsó fejezet.

2023. júl. 11. 11:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon úgy tűnik nekem hogy a betegségeidet arra használod, hogy legyen indokod az otthoni semmittevésre. Szívbeteg, bőrproblémás és mentális problémákkal küzdő emberek is találnak munkát maguknak, csak épp te nem? Érdekes.

Apád valószínűleg rá akar kényszeríteni, hogy kezdj már valamit magaddal - és igaza van. Az nem gyanús neked, hogy nagyszüleid, tesód is apád mellé álltak, neki adnak igazat? Na, akkor ki megy szembe a forgalommal, ők vagy te?

2023. júl. 11. 12:12
 12/35 A kérdező kommentje:

Nem tudok dolgozni, mert skizofrén egy bizonyos fajtájával rendelkezem és szuicid vagyok... sajnálom nem tudom mit mondjak

nem tudok dolgozni

köszönöm a válaszokat

2023. júl. 11. 12:25
 13/35 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, semmi nem akadályoz abban, hogy tanulj és keress olyan melót, amit például otthonról is tudsz végezni.

Komolyan azt gondolom, hogy te csak sorozatosan kifogásokat gyártasz, alighanem apádnak is ebből van elege.

2023. júl. 11. 12:28
 14/35 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudsz dolgozni=nem akarsz sehogysem dolgozni. Így segíteni sem lehet rajtad. Apád ezt unta meg.
2023. júl. 11. 12:51
 15/35 anonim ***** válasza:
57%
Menj a francba, múlt héten derült ki a húgom tüdőrákja, áttéttel, 46 éves. És amikor az orvos közölte, nincs műtét, max két év, csak gyógyszert kap, az volt a kérdése, hogy de ugye dolgozni tud majd... te meg otthon döglesz a lelki bibiddel... Nőjj már fel!
2023. júl. 11. 14:05
 16/35 anonim ***** válasza:
61%
#15 sajnálom, ez szörnyű. Kitartást kívánok a családnak!
2023. júl. 11. 14:22
 17/35 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is van többfajta komoly! pszichiátriai betegségem amire gyógyszert szedek. Mégis sikeresnek mondhatom magam, mert tettem érte és nem sajnáltam magam folyamatosan!

Én sem akarok dolgozni (sőt senki sem akar), de még is muszáj.

Gondolom nem ok nélkül nem segít neked senki. Ezen kéne elgondolkoznod és javítani rajta.

Állítom azt is, hogy nem véletlenül dobtak ki otthonról, hanem azért mert nehéz veled együtt élni ès te b4sztál rajta változtatni.

Aláírom velem sem egyszerű az együtt élés, de én dolgozok magamon, hogy minél jobb és teljesebb életet élhessek.

A diagnózis jó dolog, mert segít, hogy megértsd magad és felismerd azokat a dolgokat amiken változtatni kell.—te a diagnózisod sajnáltatásra és kibúvóként használod.

A gyógyszer megint jó dolog, mert segít abban, hogy könnyebben kezeld a tüneteid, de nem csodaszer, hogy beveszed és minden rózsaszín lesz. Megintcsak bele kell fektetni erőt és energiát, hogy jobb életed lehessen.

Szóval a saját érdekedbe, hagyd abba az önsajnáltatást, kezdj el dolgozni magadon, mert ha te nem akarsz változást akkor nem fog semmi sem sikerülni.

Nem megy oda hozzád senki sem az utcán, hogy jajj édes istenem mentális beteg vagy tessék itt van 100milliárd forint.

Ügyes legyél, bízz magadban és akard a változást és ne folyamatosan kifogásokat meg kibúvokat keress!

Bocsi, kicsit durva lett, de ezt nem lehet szépen aranyosan köntörfalazva leírni, mert úgy lóf4szt nem használ.

2023. júl. 11. 14:28
 18/35 anonim ***** válasza:
62%

Én is skizofrén vagyok, gyógyszerrel tökéletesen karban tartható. És csodát mondok: Dolgozom és eltartom magam. Kollégám deréktól lefelé béna. Dolgozik.

űha te nem akarsz dolgozni, akkor csak egy út van, de akkor nem kell hálózsákot venned.

2023. júl. 11. 15:29
 19/35 anonim ***** válasza:
44%
Ideje valami melót keresni.
2023. júl. 11. 16:08
 20/35 anonim ***** válasza:
29%

Csak egy kérdést tennék fel, ami amúgy az egész kérdésben bőven érződő háttérgondolkodásmódodat lefedi, és úgy látom a problémád fő oka.

Ha nem érted a kérdésemből, hogy mi is lehet ez a nagy probléma, akkor nem állsz készen arra, hogy ezt megold. Ez esetben azt javaslom keress valami melót, lehetőleg szálással, de ha nincs, az is simán kivitelezhető. Sok fekete meló van 300-400 fizuval és sok simán elviselhető hely olcsó albérlettel, várostól nem messze.

Nos a felébresztő jellegű kérdésem.:

Miért nevezed gyógyszernek, ha nem gyógyít?

2023. júl. 11. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!