Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám adott 2 hetet és kirúg a...

Apám adott 2 hetet és kirúg a lakásból, mentális beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Apám ordibált velem fuggetlen dolgokról, én meg mondtam hogy hagyjál, 4 féle gyógyszert szedek. részben miatta mer nem bírom.Bátyám Luxembourgban él és most tudta meg hogy elázott a lakása egy része. Ma megy haza alapból.

Nincs munkám, semmim, 0, nyiff-nyaffogok biztos ezt mondjátok. De ki lettem küldve az utcára, adott 30 000 forintot hogy vegyek pár dolgot és huzzak el.

Nem lesz TB-m, gyógyszerek brutál árak lesznek. Nem tudok kire számítani. Nagyszüleim apám pártját fogja, bátyám a viztócsával van elfoglalva.

Mondtam neki neked fura egy prioritási rended van, öcséd utcára megy te meg a tócsád miatt aggódsz a legjobban és amikor én beszélek akkor "hagyjál" de amikor a tócsáról van kép akor mutogatja. Tudják hogy ment. beteg vagyok, szívproblémás, és többféle bőrproblémám van amik megint gyógyszer. Több gyógyszert szedek és nem fogok tudni menni szakrendelésekre csak brutál áron, senki nem vesz fel melóba mert pszichotikus vagyok meg ilyenek.

Kire számíthatok? Kit érdekel? Hova menjek? Erdő? Most veszem a hálózsákot meg ilyenek de nemtom... már rég nincs semmihez kedvem. Lehet ez az utolsó fejezet.

2023. júl. 11. 11:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%
Az gondolom fel se merült, hogy valami munkát keress...
2023. júl. 11. 11:19
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem itt az ideje, hogy felfogd az, hogy vannak betegségeid, akár mentális akár fizikailag az NEM ok arra, hogy otthon ülj, és várd a csodát. Többet ér az életed ennél.
2023. júl. 11. 11:23
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Mi az összefüggés? Ha testvéred hazajön, akkor miért kéne neked menned?

És hogy jön ide a tb és a szakrendelés??? Az nem azért jár, mert otthon élsz.

Szedd össze magad. Remélem, jársz kezelésre. Dolgozz. Egyszerűbb munkákat simán lehet találni. Ha látják, hogy te is igyekszel, akkor biztosan nem raknak ki és segítenek.

2023. júl. 11. 11:25
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Menj el szorolapozni.
2023. júl. 11. 11:29
 5/35 anonim ***** válasza:
86%

Nekem van szorongó/depressziós kollégám, gyógyszereket szed. Nyilván küzd hátrányokkal a munkában (főleg mert emberekkel dolgozunk), ettől függetlenül alkalmazták és csinálja.

Neked mi a kifogásod pontosan?

2023. júl. 11. 11:33
 6/35 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtt ember vagy, mégis kire kellene számítanod, ha nem saját magadra? Gondolom, megelégelte apád, hogy otthon élősködsz, semmit nem csinálsz és nem is fogsz, csak viszi a pénzt az eltartásod. Majd most szépen lesz időd elgondolkodni, hogy erre senki nem köteles, saját magadon kívül. Egy parazitát senki se fog a nyakába venni, és igen, egy beázás sokkal fontosab! Mégis mit várnál a bátyádtól, mostantól tartson el ő, menjen neked albérletet keresni a vízvezetékszerelő rendezése helyett?

Ha annyira dilis vagy, irány a viccintézet, ha meg nem, akkor menjél építkezésre segédmunkásnak, árulfeltötőnek, vagy épp itt a szezonális kerit munkák ideje! Találd fel magadat!

2023. júl. 11. 11:37
 7/35 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes egy család...
2023. júl. 11. 11:40
 8/35 anonim ***** válasza:
88%
Egyedül, mindent és mindenkit kritizálva, otthon lustálkodva nemigen lehet boldogulni. Valamikor be kellene látnod, hogy neked is alkalmazkodnod kellett volna és nemcsak arra várni, hogy majd mások alkalmazkodjanak hozzád. Állítólag koldulással is szép pénzt össze lehet szedni, vannak hajléktalan szállók, közkonyha, családsegítő... Ne maradj el az egészségügyi járulékoddal. Sok sikert!
2023. júl. 11. 11:42
 9/35 anonim ***** válasza:
79%
Költözz be Martinhoz.
2023. júl. 11. 11:44
 10/35 Kései Sirató ***** válasza:
89%
Menj be a Családsegítő Szolgálathoz, segítenek neked a munkakeresésben és sok másban is ingyen.
2023. júl. 11. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!