Hogyan lehetnénk felszabadultabbak, lazák, érzelmesebbek?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetnénk felszabadultabbak, lazák, érzelmesebbek? A családommal feszültek, érzelemmentesek vagyunk, senki nem tudja kimutatni a szeretetét, senki nem viccelődik a másikkal, stb. Szeretnék ezen változtatni.2023. márc. 23. 10:41
1/13 anonim válasza:
Az első válaszoló le lett pontozva, pedig nem mond hülyeséget. Most akkor pontazzatok engem is!
2/13 anonim válasza:
Pedig valóban igaza van, vagy varázs gomba.
3/13 anonim válasza:
Kozben mar toroltek, de a fuvezest irta az elso.
Igen, sracok, persze, az a megoldas, hogy az egesz csalad allandoan drogozzon, 0-tol 99 eves korig, szoval legyen benne mindenki.
Oke 🤣🤣🤣
4/13 anonim válasza:
Röviden? Sehogy.
A "lazaság" nem egy akaratlagosan végrehajtható dolog, hanem a jellemfejődésed közben kialakult tulajdonság.
Ha valaki karótnyelt volt idáig az egész életében, az az is marad.
5/13 anonim válasza:
Szerintem az egész család dinamikáján nem lehet egyszerre változtatni, csak a saját viselkedésedre lehetsz hatással. Ha formálod a személyiséged valamerre, az tud hatni azokra is, akikkel együtt élsz.
6/13 anonim válasza:
Nem fog változni.
Ránk is igaz ez pedig viccelődni szoktunk mégsincs köztünk kötelék.
7/13 anonim válasza:
Alapból az okokat kéen megkeresni sok a stressz pl?
8/13 anonim válasza:
Szerintem egy családpszichológus tud ebben segíteni. Ha egy személynek van egy bizonyos viselkedési modellje, akkor azt nehéz radikálisan megváltoztatni.
9/13 anonim válasza:
Szerintem engedd el h a csalad h viselkedik.
Inkabb magadat epitsd es arra törekedj h ha lesz sajat csaladod akkor ott mas legyen a legkör.
10/13 anonim válasza:
Ha átterjed esetleg a háború hazánkra, akkor nem csak ti lesztek feszültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!