Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha 31 evesen meg...

Mit tegyek ha 31 evesen meg mindig terrorizalnak a szuleim?

Figyelt kérdés

Ferjes asszony vagyok 2 gyerekkel.

Nem elek toluk messze.elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni"

Ok bezzeg ide sem teszik a labukat soha.

Erosen alkoholistak,amikor fizetest kapnak egy hetig isznak,aztan sirnak,hogy elfogyott a penz,adjak ezt azt,penzt is.

Mar megelegeltem,mondtam,hogy nem adok penzt,max bevasarolok ha kell

Az nem jo,nekik penz kell az esetek 90%-ában.

Valahol sajnalom is oket,adnék nekik,de a ferjem nagyon haragszik ez miatt

A penzt ugyis csak alkoholra koltenék.

Ha mondom,hogy nem adok,apam ordit a telefonba,hogy nekik nem segit senki.anyam meg bőg,ezzel terrorizal.

Anyam 52 eves,apam 56.

Anyam jelenleg nem dolgozik,apam igen,de csak azert mert ha nem dolgozna kozennek oket az alberletbol ahol elnek.

Neki is budos a munka.

A kapcsolatot nem tudnam megszakitani anyammal.

Apammal igen,de anyammal nem.tulsagosan szeretem mindezek ellenere is

Mit tegyek?

2023. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
83%
És elég lesz majd apukád nyugdíja kettőjük megélhetésére és az albérletre is, vagy az eddigi léha életüknek köszönhetően akkor fognak csak igazán hisztizni neked és rajtatok élősködi?
2023. júl. 7. 21:24
 72/75 A kérdező kommentje:

Rajtam biztos nem

Tolem ellehetnek ...

Hozzam nem is johetnenek,nincs hely

2023. júl. 7. 21:31
 73/75 anonim ***** válasza:
75%
Látjuk, hogy tőled ellehetnek, most is olyan egészségesen tudod meghúzni a határokat, biztos akkor is sikerülni fog amikor majd utcára teszik őket :D
2023. júl. 7. 22:10
 74/75 A kérdező kommentje:
Hiaba mondod ezt,ket szobank van ket gyerekre meg rank...ha akarnam sem tudnam hova rakni oket .
2023. júl. 7. 22:32
 75/75 anonim ***** válasza:
74%

Sajnálom. Sajnálom, hogy ezen mész keresztül. Hasonló témában kerestem válaszokat, nem minden kommentet olvastam végig.

Ajánlom neked a határaink című könyvet. Én is azt olvasom.

Valamint nézz utána az érzelmi zsaroló fajtáknak. Úgy látom anyukád mártír érzelmi zsaroló, apukád pedig agresszív.

Pszichológushoz fordultál már?

Lehet segítene feldolgozni a dolgokat és határokat szabni

2023. júl. 8. 01:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!