Mit tegyek ha 31 evesen meg mindig terrorizalnak a szuleim?
Ferjes asszony vagyok 2 gyerekkel.
Nem elek toluk messze.elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni"
Ok bezzeg ide sem teszik a labukat soha.
Erosen alkoholistak,amikor fizetest kapnak egy hetig isznak,aztan sirnak,hogy elfogyott a penz,adjak ezt azt,penzt is.
Mar megelegeltem,mondtam,hogy nem adok penzt,max bevasarolok ha kell
Az nem jo,nekik penz kell az esetek 90%-ában.
Valahol sajnalom is oket,adnék nekik,de a ferjem nagyon haragszik ez miatt
A penzt ugyis csak alkoholra koltenék.
Ha mondom,hogy nem adok,apam ordit a telefonba,hogy nekik nem segit senki.anyam meg bőg,ezzel terrorizal.
Anyam 52 eves,apam 56.
Anyam jelenleg nem dolgozik,apam igen,de csak azert mert ha nem dolgozna kozennek oket az alberletbol ahol elnek.
Neki is budos a munka.
A kapcsolatot nem tudnam megszakitani anyammal.
Apammal igen,de anyammal nem.tulsagosan szeretem mindezek ellenere is
Mit tegyek?
60 szamlak annyi van,hogy csak a tévét kell fizetniuk.eleg jo alberletuk van,a tulajnak leadnak egy osszeget,es mar sem villanyt sem gazt nem kell fizetniuk (meg orulhetnek,hogy csak anynit fizetnek amennyit fizetnek)
A kajarol meg annyit,hogy inkabb azon sporolnak,minthogy normalisan bevasarolnanak
Amugy igen, marha ügyesek.elverni a penzt.abban ugyesek
Nem dugom a homokba a fejem,de komolyam nemelyik valasz tenyleg nevetseges .
Irta valaki,hogy meg is olhetnek a penzert ..no azert azon felnevettem.
Válás??? Itt néhány hozzászóló teljesen eszelős.
El kell zárni a pénzcsapot végleg, egy idő után leszoknak a nyavajgásról.
63 latom te legalabb megertetted miert akadtam ki nemelyik valaszon.
A te valaszod a legjobb.
Megmondtad a tutit nekem, normális hangon,es meg meg is erted mirol beszeltem amikor azt mondtam,nemelyik valaszolo eleg furcsa dolgokat irt.
Jezusom, ezt olvasni is borzaszto. Kerdezo, ez az egesz igy fog folytatodni az idok vegezeteig, amíg vagy ok vagy te fel nem dobod a talpad. Ez soha nem fog megvaltozni. Es ami a legrosszabb, hogy a gyerekeket is kiteszed az alkesz nagyszuloknek. Ok ugyanugy halljak, erzekelik a cirkuszt.
Egyszeruen terrorizalnak teged, manipulalnak es te ezt hagyod. En egyaltalan nem is latogatnam oket. Plane nem a 2 gyerekkel. A gyerekeket is h vidd at “megmutatni”, nem rajuk kivancsiak am. Hanem penz kell es a vidd at a gyerekeket szoveg jo urugy. Erre es mehet a hazassagod meg a csaladi eletetek ugy kompletten.
Nem a valaszolokat kene leszolni. Akkor oldd meg a helyzetet kerdezo, ha olyan okos vagy, ne a valaszolokat szold le, csak azert mert tetszenek a valaszok.
Anyukad ehezett csak hogy te enni tudj? Jaj hagyjuk mar. Ez mind csak ilyen lelkiterror szoveg, nem veszed eszre? Szerintem pszichologus kellene neked, ha felnott 2 gyerekes, hazas asszonykent nem sikerul ezt megoldani. Te egyszeruen manipulacio alatt vagy tartva.
Bocsi, de a férjednek igaza van. El kell zárni a pénzcsapot. Kelleni fog még nektek is a tartalék, mert sosem lehet tudni, mi üt be. Baleset, váratlan műtét, még egy gyermek, bármi.
Nem vagy köteles eltartani a szüleidet! És akárhányszor bőgnek, ordítanak a telefonba, tedd le és kész. És ne vidd a gyerekeket se. Majd ha ŐK keresnek, akkor!
Nyugi kérdező, itt mindenkinél vagy tökéletes harmónia van a családban, vagy gondolkodás nélkül vágják ki a fél családfát az életükből, és meg is veregetik érte egymás vállát.
Akinek ez nekezen megy, az már mindig szerencsétlen, meg megérdemli, meg elhagyják, de bal*aasz...
Kérdező, én úgy látom tudod mit kellene tenned, csak nehezen megy, és nincs azzal semmi baj, ha nehezen megy. Ők a szüleid, akaratlanul is komoly érzelmi kötelék fűz hozzá. Viszont azzal én is egyetértek, hogy ideje eléjük helyezned a családod, a férjed, és a gyerekeket.
Sajnos alkoholistáknak bármit adni olyan, mint egy feneketlen kútba dobni a pénzt. Tudom, nagyon nehéz abbahagyni, tudom, de meg kell próbálnod meghúzni a vonalat. Kitartás!
69 koszonom
70,nrm apamnak rendes szerzodeses munkahelye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!