Mit tegyek ha 31 evesen meg mindig terrorizalnak a szuleim?
Ferjes asszony vagyok 2 gyerekkel.
Nem elek toluk messze.elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni"
Ok bezzeg ide sem teszik a labukat soha.
Erosen alkoholistak,amikor fizetest kapnak egy hetig isznak,aztan sirnak,hogy elfogyott a penz,adjak ezt azt,penzt is.
Mar megelegeltem,mondtam,hogy nem adok penzt,max bevasarolok ha kell
Az nem jo,nekik penz kell az esetek 90%-ában.
Valahol sajnalom is oket,adnék nekik,de a ferjem nagyon haragszik ez miatt
A penzt ugyis csak alkoholra koltenék.
Ha mondom,hogy nem adok,apam ordit a telefonba,hogy nekik nem segit senki.anyam meg bőg,ezzel terrorizal.
Anyam 52 eves,apam 56.
Anyam jelenleg nem dolgozik,apam igen,de csak azert mert ha nem dolgozna kozennek oket az alberletbol ahol elnek.
Neki is budos a munka.
A kapcsolatot nem tudnam megszakitani anyammal.
Apammal igen,de anyammal nem.tulsagosan szeretem mindezek ellenere is
Mit tegyek?
Nézd én azért "mertem" ilyen kritikusan írni, mert sajnos rettenetes családból jövök.
De eljutottam arra a pontra, amikor nem számít, hogy "felneveltek" és megszakítottam a kapcsolatot.
Tudod ki tűrne 2 semmirevaló alkesznak, hogy irányítson, követeljen?
44. voltam
49 en egyetertek a valaszokkal, miszerint csokkentsem a kapcsolattartást,sot,a mar a megszakitason is elgondolkodtam most.
Nemelyik valaszado körítése nem tetszik.
Szerinted az rendben van,hogy nemelyik azt kivamja,hogy a ferjem valljon el tolem,meg a gyerekeimet szeremcsetlennek nevezik,mert instabil anyjuk van?ezek nelkul is ertem a lenyeget
A valaszok hasznosak..mar amelyik.egy parat jelentenem kellett amik torlesre is kerultek
52.
Na, csak ilyen határozottan, törölni az alkeszeket is!
56,nem az nem var ram...
Azert ezt mar csak jobban tudom mint te.
En is elhagyhatnam ot az anyja miatt(nem alkohol,mas tema,de ez se tartozik ide most)de nem teszem.
Nem egymas szuleit szeretjuk.hanem egymast
Én eddig meg nem kommenteltem, de a kérdező tilikusan az aki a homokba dugja a fejét, és képtelen bármit komolyan venni vagy lépni.
A gyerekeid nagyszülei alkoholisták, akiknek házuk sincs, szerinted ezt nem veszik le a gyerekek? Tényleg nem káros? Csupán kajára kérnek.. (megjegyzem 3x annyit keresek mint anyám, de az utolsó fillérjét nekem adná ha hagynám, nemhogy még engem húzzon le).
Férjednek elege van, veled ordibálnak a szüleid (30 évesen, wtf?? ).
De te "jókat mosolyogsz" a válaszokon.
Kérdező, én erre nem tudok mit mondani, mert ordít rólad hogy semmi belátásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!