Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha 31 evesen meg...

Mit tegyek ha 31 evesen meg mindig terrorizalnak a szuleim?

Figyelt kérdés

Ferjes asszony vagyok 2 gyerekkel.

Nem elek toluk messze.elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni"

Ok bezzeg ide sem teszik a labukat soha.

Erosen alkoholistak,amikor fizetest kapnak egy hetig isznak,aztan sirnak,hogy elfogyott a penz,adjak ezt azt,penzt is.

Mar megelegeltem,mondtam,hogy nem adok penzt,max bevasarolok ha kell

Az nem jo,nekik penz kell az esetek 90%-ában.

Valahol sajnalom is oket,adnék nekik,de a ferjem nagyon haragszik ez miatt

A penzt ugyis csak alkoholra koltenék.

Ha mondom,hogy nem adok,apam ordit a telefonba,hogy nekik nem segit senki.anyam meg bőg,ezzel terrorizal.

Anyam 52 eves,apam 56.

Anyam jelenleg nem dolgozik,apam igen,de csak azert mert ha nem dolgozna kozennek oket az alberletbol ahol elnek.

Neki is budos a munka.

A kapcsolatot nem tudnam megszakitani anyammal.

Apammal igen,de anyammal nem.tulsagosan szeretem mindezek ellenere is

Mit tegyek?

2023. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
99%

Döntsd el, mi a fontosabb. A férjed, a gyerekeid, azaz a családod, vagy az alkesz szüleid, akik mást sem csinálnak, csak beléd verik a saját hülyeségeiket és terrorizálnak.

Igen, felneveltek a szüleid, de ez nem jelenti azt, hogy tartozol nekik bármivel is, hiszen kötelességük volt téged felnevelni és ellátni, ha már b*szni tudtak. Itt neked sürgősen meg kell szakitanod a kapcsolatot velük, mert a gyerekeid is azt látják, hogy az alkesz nagymamát és nagypapat eteted, és idegileg ki vagy tőlük. A gyerekek nem hülyék, megérzik a problémát, és nem jó példát mutatsz ezzel.

2023. júl. 7. 12:46
 22/75 anonim ***** válasza:
80%

Gyenge ember vagy.

A szüleid nem szeretnek.

Mindegy, hogy nem pénzt adsz, hanem ételt, az sem teleportálódik oda, hanem meg kell venni PÉNZÉRT, vagy megfőzni.

Rá fog menni az egészséged, a házasságod, a gyerekeid pszichéje is.

Bizony, ezt megszenvedik az artatlan gyerekeid is, egy ilyen szülei által kikészített ideggyenge anyától.

Csodás példát mutatsz...

2023. júl. 7. 13:01
 23/75 anonim ***** válasza:
89%
A szüleid valószínűleg változni már nem fognak, de te változtathatsz a helyzeten azzal hogy meg kell húzd valahol a határt. Szerintem ha a te gyerekeid felnőnek, nem fogod azt csinálni velük amit a te szüleid veled. Vagy le kell ülnöd velük ezt szépen megbeszélni, hogy neked mi nem jó és miért, vagy ha nem értik akkor nincs mit eröltetni.
2023. júl. 7. 13:02
 24/75 anonim ***** válasza:
99%

Ilyen szülőkkel minden kapcsolatot megszakítanék.

Tulajdonképpen mi jót nyujtanak neked? Semmit.

Nem vagy köteles szeretni őket csak mert a szüleid.

Ők a társadalom terhe. Totál haszontalan emberek.

2023. júl. 7. 13:13
 25/75 petikérdései válasza:
19%
Hát figyelj én teljesen megértelek de azt szögezzük le apukádat felejtsd el de anyukád még talán megmenthető ha elválnának a szüleid mert azért az kedves tőle hogy kiskorodba éhezett azért hogy te ehess. De ez nem állapot hogy terrorizálnak az az igazság hogy messze kéne költöznöd tőlük mert különben akár fizikailag is tudnak terrorizál de ha elköltözöl akkor csak telefonon amit simán kinyomtatsz de ha közel vagy hozzájuk vagy mondod hogy nem adsz pénzt és kaját akkor akár valahogy bánthatnak is akár még is ölhetnek mondjuk ezt csak filmekbe láttam de azért nem árt vigyázni az étel vásárlása pedig abból a szempontból jobb hogy nem tudnak italt venni ha meg kicsit hülyék azt is el tudod velük hitetni hogy az italokat amiket isznak mérget tettek beléjük és 1 évbe tart mire eltüntettik belőle a mérget vagy valami ilyen hülye sztorit hogy leszokjanak de tényleg meg kell velük szakítanod a kapcsolgatott.
2023. júl. 7. 13:44
 26/75 anonim ***** válasza:
95%
Ötvenes éveikben vannak bőven! Mégsincs házuk? Az kemény! Mondjuk, ha lenne saját házuk, már azt is elitták volna...
2023. júl. 7. 13:55
 27/75 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztőek egyes emberek, hogy a saját gyereküket érzelmileg kihasználják!

Ezek hogyan neveltek fel téged???

Neked nagyon jó szíved van és ezt kihasználják a saját szüleid...

Nagyon nehéz, mert anyukád közel áll hozzád, ahogy írod.

2023. júl. 7. 13:58
 28/75 A kérdező kommentje:

Na jo,26 azert nem hulyek,hogy elhigyjek,hogy a piaban mereg van 😄

Messzire nem tudok koltozni,toluk 10 km-re vettünk házat.ugyhogy ez nem opcio .

Az meghogy megoljenek?azert azt nem 😅😄

Jot mosolyogtam a valaszodon 😊

2023. júl. 7. 13:58
 29/75 A kérdező kommentje:
27,volt egy haz ahol eltunk,apam feltestverenek a haza ..de ez bonyolult tortenet (ebben nem hibasak,hogy nem lett az ovék)ebbe most nem mennék bele
2023. júl. 7. 13:59
 30/75 A kérdező kommentje:

A lenyeg az,hogy apam mostohaapja lakott ott es mi odakoltoztunk mert apolasra szorult a bacsi.

De mondom,hogy hosszu nem is irnék rola inkább

2023. júl. 7. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!