Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha 31 evesen meg...

Mit tegyek ha 31 evesen meg mindig terrorizalnak a szuleim?

Figyelt kérdés

Ferjes asszony vagyok 2 gyerekkel.

Nem elek toluk messze.elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni"

Ok bezzeg ide sem teszik a labukat soha.

Erosen alkoholistak,amikor fizetest kapnak egy hetig isznak,aztan sirnak,hogy elfogyott a penz,adjak ezt azt,penzt is.

Mar megelegeltem,mondtam,hogy nem adok penzt,max bevasarolok ha kell

Az nem jo,nekik penz kell az esetek 90%-ában.

Valahol sajnalom is oket,adnék nekik,de a ferjem nagyon haragszik ez miatt

A penzt ugyis csak alkoholra koltenék.

Ha mondom,hogy nem adok,apam ordit a telefonba,hogy nekik nem segit senki.anyam meg bőg,ezzel terrorizal.

Anyam 52 eves,apam 56.

Anyam jelenleg nem dolgozik,apam igen,de csak azert mert ha nem dolgozna kozennek oket az alberletbol ahol elnek.

Neki is budos a munka.

A kapcsolatot nem tudnam megszakitani anyammal.

Apammal igen,de anyammal nem.tulsagosan szeretem mindezek ellenere is

Mit tegyek?

2023. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
75%
Hát akkor szenvedj. Alkeszok családtagjai általában imádnak szenvedni.
2023. júl. 7. 12:06
 12/75 A kérdező kommentje:

ÉRTSÉTEK MAR MEG,HOGY NEM ADOK PENZT NEKIK.barmennyire is hisztiznek nem adok nekik

A bajom azzal van,hogy nem tudom kezelni normalisan a hisztiket...erre kellene megoldas

.jottok itt azzal,hogy megvonom a csaladomat a penztol amit nekik adok ..DE NEM ADOK...hogy irjam mar le héberül?

A kerdesemben is leirtam,hogy kernek,de inkabb vasarolok nekik.azt nem irtam,hogy azt is ritkan

Es a ferjem nem azert haragszik mert adok,hanem mert sajnalom oket ..

2023. júl. 7. 12:10
 13/75 anonim ***** válasza:
91%

Ne nyugtasd magad, tök mindegy, hogy pénzt adsz neki vagy kaját veszel neki, mert a pénzét már elitta. Egy munkanélküli alkohollistát mutogatni napi szinten a gyerekeidnek biztos nagyon jó dolog, az is remek minta, hogy nyugodtan lehetsz munkanélküli és piálhatsz amíg van pénzed, ha elfogy, majd valaki úgyis kisegít. Egy 52 éves munkaképes korú embernek nem kell kaját venni. Menjen dolgozni.

Rosszindulatú majmozhatsz itt akárkit, de ha ezt nem látod be, terrorizálnak majd ameddig élnek. A hisztit úgy kell kezelni hogy ignorálod, ha nem hat, megszakítod a kapcsolatot. Úgyis ők fogják előbb feladni, és talán javul a helyzet.

2023. júl. 7. 12:14
 14/75 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat
2023. júl. 7. 12:15
 15/75 anonim ***** válasza:
100%

Mit sajnálsz rajtuk? Tönkretették a gyerekkorodat, most is csak zsarnokoskodnak. Az ilyen szülők sem törődést, sem sajnálatot nem érdemelnek. Már rég meg kellett volna húzni a határaidat, telefont azonnal letenni, amikor pénzt kérnek.

Nálunk is volt a családban egy nő, aki pumpolni akarta a gyerekét és annak házastársát, de amikor azt mondták OK, segítünk, de látni szeretnénk, mennyi a bevétele és mire fogy el a pénze, gyorsan elhallgatott és mindjárt tudta, miért nem elég a pénze.

Te is eljátszahtod ezt a szüleiddel, mondd nekik, hogy peeeersze, segítesz, de előbb szeretnéd látni pontosan mennyi folyik be, és mire megy el a pénz. A pofámról lesülne a bőr, ha cigire, italra elkölteném a pénzem, majd a gyerekeimet pumpolnám, mert nincs ételre pénzem.

2023. júl. 7. 12:24
 16/75 anonim ***** válasza:
99%

Miért, az étel nektek ingyen van? Lopjátok? Hogyhogy nem kerül semmibe?

Vagy tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem fogod fel, ha ételt veszel nekik, akkor több marad piára?

Nekem is volt alkesz rokonom. De soha a büdös életben nem pumpolt bennünket, a kis nyugdíjából megoldotta a napi piaadagot, és még amellett mindig félretett annyit, amiből vett a családtagjainak ajándékot, stb.!

A szüleid valószínűleg akkor is szar emberek lennének, ha nem lennének szenvedélybetegek!

2023. júl. 7. 12:28
 17/75 anonim ***** válasza:
94%

Írtad, hogy nem adsz pénzt. Ez jó szerintem is. Már csak az kell elérned hogy ignoráld őket.

Tiltod a számukat vagy nem veszed fel nekik. A gyerekeidet nem viszed hozzájuk és te sem látogatod őket. Mivel alkoholisták ezért a szülőtartási pert elvesztik.

2023. júl. 7. 12:30
 18/75 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, mit sajnálsz rajtuk, az egyik alkoholista volt már gyerekkorodban is, a másik meg eltűrte, hogy így kelljen felnőnöd. Vedd már le anyádról az áldozat-szerepet, amit ráaggattál.

Amúgy nem értem, mit akarsz még kezelni, azt mondod nem adsz pénzt, nem jártok már hozzájuk, csak havi 2-3 alkalommal, akkor mit akarsz még kezelni?

Felveszed a telefont, és ha apád elkezd ordítani, leteszed, ha anyád elkezd sírni, akkor meg elmondod, hogx ha nem fejezi be, leteszed és tényleg leteszed. Meg kell mondani nekik határozottan, hogy vagy sírás-ordítás nélkül beszéltek, vagy nem beszéltek, ennyi.

De úgyse fogod megtenni.

2023. júl. 7. 12:43
 19/75 anonim ***** válasza:
94%
Hát kezdetnek nem viszed oda a gyereked, amikor be vannak állva. (A gyerekkel nem etikus részeg nagyszülőkhoz vinni őket) Volt ilyen az ismeretségi körömben. Csak akkor láthatták az unokákat, ha józanok voltak. A nagyira elég jol hatott (bár sokszor felöntött azért a garatra), a nagyapára mondjuk nem...
2023. júl. 7. 12:44
 20/75 A kérdező kommentje:

A gyerekeimet soha nem viszem amikor reszegek.

Olyankor en se megyek.

2023. júl. 7. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!