Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha 31 evesen meg...

Mit tegyek ha 31 evesen meg mindig terrorizalnak a szuleim?

Figyelt kérdés

Ferjes asszony vagyok 2 gyerekkel.

Nem elek toluk messze.elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni"

Ok bezzeg ide sem teszik a labukat soha.

Erosen alkoholistak,amikor fizetest kapnak egy hetig isznak,aztan sirnak,hogy elfogyott a penz,adjak ezt azt,penzt is.

Mar megelegeltem,mondtam,hogy nem adok penzt,max bevasarolok ha kell

Az nem jo,nekik penz kell az esetek 90%-ában.

Valahol sajnalom is oket,adnék nekik,de a ferjem nagyon haragszik ez miatt

A penzt ugyis csak alkoholra koltenék.

Ha mondom,hogy nem adok,apam ordit a telefonba,hogy nekik nem segit senki.anyam meg bőg,ezzel terrorizal.

Anyam 52 eves,apam 56.

Anyam jelenleg nem dolgozik,apam igen,de csak azert mert ha nem dolgozna kozennek oket az alberletbol ahol elnek.

Neki is budos a munka.

A kapcsolatot nem tudnam megszakitani anyammal.

Apammal igen,de anyammal nem.tulsagosan szeretem mindezek ellenere is

Mit tegyek?

2023. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:
28,sokat koszonhetek nagymamamnak aki sajnos mar 8 eve nincs velunk.🥺
2023. júl. 7. 14:02
 32/75 anonim ***** válasza:
100%

"elvarjak,hogy minden masnap menjek hozzajuk,vigyem a gyerekeket "megmutatni""

Ne haragudj, tovább nem is olvastalak.

Az ő elvárásuk, hogy vidd a gyerekeket minden másnap, de a te döntésed, hogy tényleg viszed-e.

Nem terrorizálnak, hanem te mész házhoz a pofonért.

2023. júl. 7. 14:09
 33/75 anonim ***** válasza:
100%

Mert hagyod. Ennyi a nagy helyzet.

31 évesen ideje lenne felnőni, főleg, mert már 2 gyereked is van :D

2023. júl. 7. 14:10
 34/75 anonim ***** válasza:
95%

Semmilyen más megoldás nincs, mint a teljes kapcsolatmegszakítás, méghozzá lelkiismeret-furdalás nélkül. Súlyosan ártasz magadnak és azoknak a családtagjaidnak, akikért felelős vagy. A szüleid nem ilyenek, ők magukért felelősök. Nem kell odamenni, a telefonszámukat le kell tiltani! Óriási életminőség-javulásod lesz! Ne reménykedj, hogy ha a férjed ezt 14 éve tűri, ez már mindig így marad! Bármikor besokallhat, jogosan! Ne sajnáld azt, aki nem érdemel sajnálatot, mert kártékony. Anyádat se, tök mindegy, mi volt kicsi korodban. Akkor se tett jót neked azzal, hogy éhezett, a válással tett volna.

Az a baj, hogy te erre nem vagy képes. A saját életedet és a gyerekeid életét teszed tönkre. Ez a te felelősséged, nem a szüleidé.

2023. júl. 7. 14:16
 35/75 anonim ***** válasza:
91%

Nem adsz pénzt... dehogynem :D Vagy szerinted a kaja ingyér van?

Amúgy a férjed helyében már rég elváltam volna tőled.

2023. júl. 7. 14:16
 36/75 A kérdező kommentje:
33 ha vegig olvastad volna akkor tudhatnad,hogy hiaba varjal el nem megyek...
2023. júl. 7. 14:30
 37/75 A kérdező kommentje:

35 felreertettel nem 14 eve van ez.

Par honapja durvult ez ennyire el.

14 eve vagyunk egyutt.

2023. júl. 7. 14:32
 38/75 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat,nemelyiken jot mosolyogtam.

Nem teszem magam tonkre,csak kíváncsi voltam mas mit tenne,vagy mit tesz

Jo tanacsokat is kaptam,de voltak akik kimondottan engem hibaztatnak minden rosszert.ez aztan a hozzaallas,koszi.sokak szerint szerencs

2023. júl. 7. 14:35
 39/75 A kérdező kommentje:

*szerencsetlen a ferjem is,a gyerekeim is es en is.

Ez nem igy vam,de azert koszi meg egyszer a valaszokat

2023. júl. 7. 14:35
 40/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak pár hónapja durvult el, akkor meg aztán még valószínűbb, hogy a férjed besokall a családodtól elvett pénz és a megborult idegrendszered miatt, eddig azért nem sokallt be, mert nem volt rá oka. Ő nem birka, hogy mindent eltűrjön, ezt nem kell eltűrnie. Barátkozzál a gondolattal, hogy itt kb harmincan, egyöntetűen, nem beszélünk hülyeséget. Te kértél véleményt, mert te is érzed, hogy baj van. Hát fontold meg az érzelmeiktől nem befolyásolt kívülállók racionális rálátását. (Mindenesetre azt a szót, hogy "elvárják", felejtsd el. Mi van, ha nem teljesíted az elvárást? Ordítanak. És mi van, ha nem hallgatod végig az ordítást, mert rájuk teszed a telefont?)
2023. júl. 7. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!