Utálom apámat mert terrorizál?
Figyelt kérdés
Apám egy alvilági f4szfej.. Már 10 éves korom óta rühellem egyszerűen irritál a feje és ha ránézek idegbe jövök.. Kora reggel azzal zaklat hogy azt mondja szerinte kiszöktem este mert felvan húzva a redőny.. Múltkor ittam 1 2 doboz sört, hazajöttem és azt mondta mindjárt nyakonver. Elfogyott a türelmem nekimentem és ököllel ütött, vágott a földre kerültem és ott is szét rugdosott. Elkezdtem sirni és anyummal elmentünk mamámhoz. Utána 2 napra rá úgy könyörgött haza. Én nem akartam hazamenni és azóta se bocsájtottam meg neki.. Szinte nincs olyan nap h ne p0fázna.. Ha éjszaka kimegyek wcre akkor egyből szövegel hogy miért vagyok fent közbe meg csak felkeltem.. Mit tegyek? Szerintetek költözzek le mamámhoz vagy mit csináljak? Nem birom elviselni terrorizál és már alig merek mellette elmenni.2022. márc. 24. 07:02
1/49 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam sokszor azon is hogy ignorálom. Szerintetek jó ötlet?
2022. márc. 24. 07:06
2/49 anonim válasza:
Akit tényleg ver és terrorizál az apja, az mindent megtesz, hogy ezt elkerülje. Nem fog piálni, nem fog nekimenni, meghúzza magát. Tapasztalat, sajnos, személyes...
3/49 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szerintem a mamádhoz költözés egy jó kezdet lehet. Sajnos sok családban vannak ilyen elemek, ezzel önmagában nem tudsz mit kezdeni (senki ne mondja, hogy a földön megrugdosás normális dolog). Talán keress olyan szervezetet, ahol a családon belüli erőszakkal foglalkoznak, hátha tudnak valami okosat mondani.
Pl itt [link]
4/49 anonim válasza:
Nem kötelező nagykorukent otthon élni. Nyugodtan elkoltozhetsz ahova akarsz es eltarthatod magad ügyesen egyedul
5/49 anonim válasza:
Gondolom a sört úgy tudtad megvenni, hogy elmúltál 18 éves. Szóval akár el is költözhetsz.
6/49 bbenjoe válasza:
Ha mégegyszer ilyen verekedésig fajul a dolog, akkor szerintem lehet hogy hívnod kéne a rendőrséget.
7/49 anonim válasza:
Ugyanmár, a tonik ügyesek, meg tudják oldani, hogy alkoholhoz jussanak. Én legalábbis megoldottam és a korosztályom is. Nem mások a mostani tinik sem.
8/49 anonim válasza:
Ti ilyen primitív család vagytok, szokd meg.
9/49 anonim válasza:
Azért az sem teljesen normális, hogy egy " nyakon verlek" mondatért a saját apádnak neki mész. Mit vártál, nem fog érte jól elverni vagy mi?
10/49 anonim válasza:
#2 Tudod, nem csak egy féle reakció létezik a gyerek részéről arra, ha terrorizálják. Engem is terrorizált apám, először próbáltam neki megfelelni, próbáltam visszaszerezni a szeretetét, ezért mindent megtettem, amit mondott. Aztán rájöttem, hogy tökmindegy, mit teszek, mert ígyis-úgyis meg fog verni, ha meg akar. Aztán elkezdtem ignorálni, akkor mégjobban vert, de nem engedtem, nem beszéltem vele többé, nem csináltam amit mondott, hiába vert szarrá. Én is piáltam és nekem is volt, hogy nekimentem, mert annyira kihozta belőlem a szart, hogy az én agyam is elborult. Szóval kussolj kérlek arról, hogy ki hogy viselkedik szerinted ilyen szituációban, mert k.rvára fogalmad sincs róla és rohadtul nem releváns az, hogy te mit hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!