Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom apámat mert terrorizál?

Utálom apámat mert terrorizál?

Figyelt kérdés
Apám egy alvilági f4szfej.. Már 10 éves korom óta rühellem egyszerűen irritál a feje és ha ránézek idegbe jövök.. Kora reggel azzal zaklat hogy azt mondja szerinte kiszöktem este mert felvan húzva a redőny.. Múltkor ittam 1 2 doboz sört, hazajöttem és azt mondta mindjárt nyakonver. Elfogyott a türelmem nekimentem és ököllel ütött, vágott a földre kerültem és ott is szét rugdosott. Elkezdtem sirni és anyummal elmentünk mamámhoz. Utána 2 napra rá úgy könyörgött haza. Én nem akartam hazamenni és azóta se bocsájtottam meg neki.. Szinte nincs olyan nap h ne p0fázna.. Ha éjszaka kimegyek wcre akkor egyből szövegel hogy miért vagyok fent közbe meg csak felkeltem.. Mit tegyek? Szerintetek költözzek le mamámhoz vagy mit csináljak? Nem birom elviselni terrorizál és már alig merek mellette elmenni.
2022. márc. 24. 07:02
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
61%
Ezek ti vagytok? [link]
2022. márc. 24. 11:56
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
MIért nincs hívva a rendőrség?
2022. márc. 24. 22:40
 23/49 anonim ***** válasza:
22%

Okozott olyan sérüléseket, amikről tudsz látleletet készíttetni? Nem nagy sérülés, de nekem eltörte a fülemben a porcot az egyik ütésével, arról csináltattam látleletet. 8 napon belül gyógyuló, de akkor még valami 6 hónaptól 2 évig terjedő szabadságvesztéssel lehetett ezt büntetni, most nem tudom, hogy van. Kinyomtattam a jogszabályt és a látlelettel együtt a pofájába nyomtam, megmondtam neki, hogy k.rvára ne merjen mégegyszer hozzámérni, ha nem akar a börtönben rohadni. Azóta nem ütött meg.

Szóval azt javaslom, hogy a legkisebb véraláfutásról, zúzódásról is kérj látleletet, kérd ki a papírt két példányban, hogy neked is meglegyen (bár bármikor kikérheted újra) és tedd elé azzal, hogy le fogod csukatni, ha mégegyszer meg mer ütni. Vagy akár egyből fel is jelentheted, ha nem akarsz fenyegetőzni. Sok sikert!

2022. márc. 25. 06:28
 24/49 anonim ***** válasza:
33%

23!

Aztán apád gondolom ezek után ki is dobott amint betoltotted a 18. évedet. Nálam legalabbis az ilyen fenyegetősdi ezzel járna. Mondjuk én nem verem a gyerekem, de ha valami miatt megfenyegetne, mehetne amerre lát.

2022. márc. 25. 14:05
 25/49 anonim ***** válasza:
52%
#24 Ez komoly? 6 éves korom óta abuzált és én még én fogjam be a pofámat meg viseljem el? Egy normális világban az a féreg a börtönben rohadt volna meg. Tudod, attól, hogy megcsinálsz egy gyereket még nincs jogod bármit megtenni vele. Azt hiszem, nálatok is érdemes lenne körülnézni, hogy hogy bántok a gyerekkel. Ha megpróbált volna kidobni, ment volna a börtönbe, mert feljelentettem volna gond nélkül. Tényleg nem fogod fel, hogy bűncselekmény éveken át bántalmazni egy gyereket? Te hogy lehetsz morálisan ennyire mélyen? És neked van gyereked... Legszívesebben most azonnal rádhívnám a gyámügyet, mert ilyen hozzáállással 100%, hogy nálatok sincs minden rendben.
2022. márc. 25. 14:22
 26/49 anonim ***** válasza:
39%

25!

Megy az értő olvasas? Nem hiszem. Nem bantom a gyerekem. Sosem bántottam, nem is fogom. A fenyegetőzést viszont nem bírom. Senkitől, semmilyen körülmények között. Tehát igen, ha a gyerekem valaha az életben elém all valami fenyegetessel, onnantól nem kell többé tartania velem kapcsolatot.

Nyugodtan hívhatod a gyamugyet, bár értelmetlen. Egyrészt nagykorú már a gyerekem jó ideje, ergo nincs beleszolasuk vele kapcsolatban semmibe, másrészt sosem lett volna rá semmi ok, vagy alap hogy bármibe is belekossenek.

Apád nem normális, de te se, ha fenyegetsz valakit, pláne olyat, akitől függő viszonyban vagy vagy voltál.

2022. márc. 25. 14:29
 27/49 anonim ***** válasza:
46%
25# A kérdező alkoholgőzösen nekiment az apjának. Nem gyámügyet hív, meg nem elköltözik (ha 18 fölött van, amit joggal feltételeznek a hozzászólók az ittas állapot miatt), hanem nekimegy az apjának. Itt egyoldalú elmondást olvasol, hallgattassék meg a másik fél. Azért ha nekem jön a gyerekem ott van vége a mi együttlakásunknak. Jöhetnék a tízparancsolattal, de az 2022-ben nem divatos.
2022. márc. 25. 14:31
 28/49 anonim ***** válasza:
64%
#26 Tehát szerinted jogos, hogy 6 éves korom óta hosszú éveken át rendszeresen szarrávert (és ez még csak 1 fajta bántalmazás a sokból) minden ok nélkül és nem jogos részemről, hogy még szinte gyerekként, kábé az egyetlen lehetőségemként - mivel hiába próbáltam felnőttekhez fordulni, nem segítettek - látleletet készíttetek a sérüléseimről és megvédem magam egy fenyegetéssel a további bántalmazástól? Hát baromi érdekesen vagy összerakva. Úgy mégis mit kellett volna tennem szerinted 13-14 éves lányként? El tudod képzelni, mennyire eszköztelen és kiszolgáltatott voltam?! És akkor jössz és hőbörögsz, hogy nem volt jogos? Hát menj te a k.....
2022. márc. 25. 14:37
 29/49 anonim ***** válasza:
57%
#27 A 24-es már nekem írta a válaszát, arra reagáltam.
2022. márc. 25. 14:38
 30/49 anonim ***** válasza:
40%

28!

Még mindig nem megy az értő olvasas. Nem, nem jogos, hogy vert. Soha nem jogos senkit, pláne egy gyereket verni. De megegyszer leírom azt is, fenyegetőzni sosem szabad, pláne nem egy agresszív emberrel szemben

2022. márc. 25. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!