Utálom apámat mert terrorizál?
Okozott olyan sérüléseket, amikről tudsz látleletet készíttetni? Nem nagy sérülés, de nekem eltörte a fülemben a porcot az egyik ütésével, arról csináltattam látleletet. 8 napon belül gyógyuló, de akkor még valami 6 hónaptól 2 évig terjedő szabadságvesztéssel lehetett ezt büntetni, most nem tudom, hogy van. Kinyomtattam a jogszabályt és a látlelettel együtt a pofájába nyomtam, megmondtam neki, hogy k.rvára ne merjen mégegyszer hozzámérni, ha nem akar a börtönben rohadni. Azóta nem ütött meg.
Szóval azt javaslom, hogy a legkisebb véraláfutásról, zúzódásról is kérj látleletet, kérd ki a papírt két példányban, hogy neked is meglegyen (bár bármikor kikérheted újra) és tedd elé azzal, hogy le fogod csukatni, ha mégegyszer meg mer ütni. Vagy akár egyből fel is jelentheted, ha nem akarsz fenyegetőzni. Sok sikert!
23!
Aztán apád gondolom ezek után ki is dobott amint betoltotted a 18. évedet. Nálam legalabbis az ilyen fenyegetősdi ezzel járna. Mondjuk én nem verem a gyerekem, de ha valami miatt megfenyegetne, mehetne amerre lát.
25!
Megy az értő olvasas? Nem hiszem. Nem bantom a gyerekem. Sosem bántottam, nem is fogom. A fenyegetőzést viszont nem bírom. Senkitől, semmilyen körülmények között. Tehát igen, ha a gyerekem valaha az életben elém all valami fenyegetessel, onnantól nem kell többé tartania velem kapcsolatot.
Nyugodtan hívhatod a gyamugyet, bár értelmetlen. Egyrészt nagykorú már a gyerekem jó ideje, ergo nincs beleszolasuk vele kapcsolatban semmibe, másrészt sosem lett volna rá semmi ok, vagy alap hogy bármibe is belekossenek.
Apád nem normális, de te se, ha fenyegetsz valakit, pláne olyat, akitől függő viszonyban vagy vagy voltál.
28!
Még mindig nem megy az értő olvasas. Nem, nem jogos, hogy vert. Soha nem jogos senkit, pláne egy gyereket verni. De megegyszer leírom azt is, fenyegetőzni sosem szabad, pláne nem egy agresszív emberrel szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!